M metin2gf Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2024 #1 Metin2 official sunucusunda Python ile ufak bir otomasyon yaptirtmak istiyorum ücretiyle yardımcı olabilecek varmı acaba
Metin2 official sunucusunda Python ile ufak bir otomasyon yaptirtmak istiyorum ücretiyle yardımcı olabilecek varmı acaba
X xenfero MT Üye MT Üye Mesaj 174 Çözümler 21 Beğeni 121 Puan 369 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2024 #2 metin2gf demiş ki: Metin2 official sunucusunda Python ile ufak bir otomasyon yaptirtmak istiyorum ücretiyle yardımcı olabilecek varmı acaba Hepsini görmek için tıklayın... Tam olarak ne istediğinizi biraz açar mısınız? Upvote 0 Downvote
metin2gf demiş ki: Metin2 official sunucusunda Python ile ufak bir otomasyon yaptirtmak istiyorum ücretiyle yardımcı olabilecek varmı acaba Hepsini görmek için tıklayın... Tam olarak ne istediğinizi biraz açar mısınız?
M metin2gf Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 38 Ticaret Puanı 0 13 Ekim 2024 #3 xenfero demiş ki: Tam olarak ne istediğinizi biraz açar mısınız? Hepsini görmek için tıklayın... Özelden anlattım hocam Upvote 0 Downvote
xenfero demiş ki: Tam olarak ne istediğinizi biraz açar mısınız? Hepsini görmek için tıklayın... Özelden anlattım hocam