cesuryy Çaylak Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 18 Ticaret Puanı 0 27 Şubat 2023 #1 Konu başlığına yardım veya help yazmak yasak, tekrarlanması durumunda gerekli yaptırımlar yapılacaktır. Efendim yeni kurduğum fileste metin taşından slot çıkmıyor çıkmasını istiyorum nasıl ayarlaya bilirim şimdiden tşkler
Efendim yeni kurduğum fileste metin taşından slot çıkmıyor çıkmasını istiyorum nasıl ayarlaya bilirim şimdiden tşkler
Mavi Ruh WWW.MR-3DWORK.COM Grafiker Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 762 Çözümler 58 Beğeni 1.053 Puan 1.150 Ticaret Puanı 1 27 Şubat 2023 #2 Bütün metinlerde mi bu problem var yoksa bir metinde mi? Upvote 0 Downvote
cesuryy Çaylak Üye Üye Mesaj 2 Beğeni 0 Puan 18 Ticaret Puanı 0 28 Şubat 2023 #3 Bütün Metinlerde Hocam Upvote 0 Downvote
adv1453 Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 442 Çözümler 42 Beğeni 224 Puan 869 Ticaret Puanı 0 28 Şubat 2023 #4 Ftp içerisinde /usr/game/share/locale/turkey (bu yol sen de farklı olabilir) group.txt içeriği boş olabilir. group.txt dosya içeriğini başka files'den bakabilirsin. Upvote 0 Downvote
Ftp içerisinde /usr/game/share/locale/turkey (bu yol sen de farklı olabilir) group.txt içeriği boş olabilir. group.txt dosya içeriğini başka files'den bakabilirsin.