- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, yeni bir map eklerken haritanın bulunduğu mape ışınlanmada sorun yaşıyorum.
Sorunum iki şekilde yaşanıyor.
1- Haritayı eklemeye çalışırken, ilk denemede /warp kodu ile haritaya gitmeye çalıştım. Artık karakter seçim ekranında bu karakteri seçtiğimde oyun kapanıyor.
Client'in içindeki sysser
2- Karakter seçim ekranında, ayynı hesabın başka bir karakterini seçtiğimde çıkış atmış gibi id şifre yazdığımız giriş ekranına atıyor.
Sorunumun ne olduğuyla ilgili bir fikrim yok fakat size fikir verebilmesi için bazı detaylardan söz etmek istiyorum.
Ch1'den söz edersek, first, game1 ve game2 olarak bölünmüş.
Bunların içindeki CONFIG dosyasındaki map allowlar buraya özel olarak ayarlanmış. Yani, first > config'in içindeki map allowlarda yazan map idler, game1 ve game2'de yer almıyor. Ben oyuna eklemeye çalıştığım mapin idsini hepsine yazdım. Eğer sorun bu ise, sadece hangisine yazmam gerekiyor bunu merak ediyorum.
ch1first
ch1game1
ch1game2
Sorunum iki şekilde yaşanıyor.
1- Haritayı eklemeye çalışırken, ilk denemede /warp kodu ile haritaya gitmeye çalıştım. Artık karakter seçim ekranında bu karakteri seçtiğimde oyun kapanıyor.
Client'in içindeki sysser
Kod:
0225 16:17:06276 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=metin2_map_gecelim\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ÆÄÀÏÀÌ ¾øÀ» °¡´É¼ºÀÌ ¸¹½À´Ï´Ù.
0225 16:17:06276 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0225 16:17:06277 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL
2- Karakter seçim ekranında, ayynı hesabın başka bir karakterini seçtiğimde çıkış atmış gibi id şifre yazdığımız giriş ekranına atıyor.
Sorunumun ne olduğuyla ilgili bir fikrim yok fakat size fikir verebilmesi için bazı detaylardan söz etmek istiyorum.
Ch1'den söz edersek, first, game1 ve game2 olarak bölünmüş.

Bunların içindeki CONFIG dosyasındaki map allowlar buraya özel olarak ayarlanmış. Yani, first > config'in içindeki map allowlarda yazan map idler, game1 ve game2'de yer almıyor. Ben oyuna eklemeye çalıştığım mapin idsini hepsine yazdım. Eğer sorun bu ise, sadece hangisine yazmam gerekiyor bunu merak ediyorum.
ch1first

ch1game1

ch1game2