Yardım Metin2 geliştirici lazım ama yazılımcı değil akıl olarak

• Konuyu açan Konuyu açan Milyoner1903
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 96
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Milyoner1903

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba dostlar

Vizyon sahibi bir geliştiriciye ihtiyacım var files'ı a dan z ye düzenleyecek ama yazılımsal olarak değil yazılımcı bir şekilde bulunur hallettirilir benim aradığım tam olarak şu dostlar bugün nasıl ki misali2 sadece koyduğu akıl sayesinde dünyanın en iyi metin2 pvp sine sahipse işte bizde tıpkı onlar gibi en iyisi olmak istiyoruz.

Benim files yapımda şu var dengeli bir oyun politikası metin farmı mı yapılıyor metin farmını değerli kılacak şeyler , balık mı balığa özel şeyler , maden mi madene özel değerli şeyler pvp sistemleri mi pvp ye özel olacak şeyler yani kısacası oyunda ne yapılıyorsa herşeyin değerinin olacağı bir yapı istiyorum bunun içinde çok detaycı ve akılcıl bir politika izleyecek geliştiricilere ihtiyacım var.

Örneğin benim kafamda şöyle bir yapı var bizi öne çıkartacak;

Sunucuya sınırsız won sat 1 won 10tl den.
Dungeon gir kestiğin dungeon başına 100tl kazan.

Yani öyle bir yapı olmalı ki bu 10tl v 100tl den bile pvp olarak kazanç sağlamalıyız sistemleri ona göre düzenlemeliyiz zorlukları ona göre yapmalıyız.Sunucuya özel rank sistemleri , sunucuya özel metin arena sistemleri ki bu arenada en çok hasarı vuranlar bir sonraki aşamaya geçecek ve benzeri yani bunlar sadece benim düşündüklerim işin içine girdikçe daha detaylı ve akılcıl bir politika mutlaka olacaktır.

Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir yani paradan yana hiç sorun yok sistemlere files'a para yatırma konusunda hiç sorunumuz yok tek sorunumuz şu gerçekten a dan z ye uzun soluklu bir yapı ve geliştirmelerle oyun ömrünü dahada uzatacağımız çok iyi sistemleri önerecek geliştiricilere ihtiyacım var.

Buradan yazmak kolay , düşünmek mi ? o en kolayı ama gerçekten zamanla dünyanın en iyisi olmak istiyorum çünkü buna ihtiyacım var.Vur kaç pvp taktikleri ile oyuncuların emeklerinin hiçe sayılmasını istemiyorum pvp sahibi olarak kazanacağız ama oyuncularında çok kazanacağı bir oyun yapısını hayata geçirmek istiyorum.

Wp: +49 1512 4838319

Geri