chylnoth Üye Üye Mesaj 127 Çözümler 1 Beğeni 11 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Dün 20:54 #1 Damage sınırını arttırdım fakat bazen işlemiyor metinlere bazen işliyor bazen hasar düşüyor nasıl çözebilirim Son düzenleme: Bugün: 01:31
Damage sınırını arttırdım fakat bazen işlemiyor metinlere bazen işliyor bazen hasar düşüyor nasıl çözebilirim
BeyTor Üye Üye Mesaj 11 Beğeni 3 Puan 40 Ticaret Puanı 0 Dün 21:32 #2 Birden fazla aynı konuyu açmışsınız. Konu kapatılmalı. Upvote 0 Downvote
hasanmacit UsProject / discord: hasanmacit Süper Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.611 Çözümler 194 Beğeni 4.322 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 Dün 21:43 #3 BeyTor demiş ki: Birden fazla aynı konuyu açmışsınız. Konu kapatılmalı. Hepsini görmek için tıklayın... buldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına. Upvote 0 Downvote
BeyTor demiş ki: Birden fazla aynı konuyu açmışsınız. Konu kapatılmalı. Hepsini görmek için tıklayın... buldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına.
chylnoth Üye Üye Mesaj 127 Çözümler 1 Beğeni 11 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Dün 21:46 #4 hasanmacit demiş ki: buldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına. Hepsini görmek için tıklayın... iki sorunda farklı bu konudaki sorun damage limitini arttırdım ama bazen işliyor bazen işlemiyor bazen hasar 2t vururken 50k vuruyor bazen vurmuyor Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: buldukları tam işine yaramamış o yüzden açmış anladığım kadarıyla o yüzden gerek yok bence kapatılmasına. Hepsini görmek için tıklayın... iki sorunda farklı bu konudaki sorun damage limitini arttırdım ama bazen işliyor bazen işlemiyor bazen hasar 2t vururken 50k vuruyor bazen vurmuyor
chylnoth Üye Üye Mesaj 127 Çözümler 1 Beğeni 11 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:31 #5 @okan4141 konu burda haberin olsun yardım etmek istersen artık Upvote 0 Downvote
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 352 Çözümler 17 Beğeni 582 Puan 809 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:33 #6 Mobların canını yükseltme gibi birşey yaptın mı sorarak gidelim bakalım sınavı çözebilecek miyiz. Upvote 0 Downvote
chylnoth Üye Üye Mesaj 127 Çözümler 1 Beğeni 11 Puan 79 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:35 #7 okan4141 demiş ki: Mobların canını yükseltme gibi birşey yaptın mı sorarak gidelim bakalım sınavı çözebilecek miyiz. Hepsini görmek için tıklayın... Sana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yok Upvote 0 Downvote
okan4141 demiş ki: Mobların canını yükseltme gibi birşey yaptın mı sorarak gidelim bakalım sınavı çözebilecek miyiz. Hepsini görmek için tıklayın... Sana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yok
okan4141 D E L I Geliştirici MT Üye Mesaj 352 Çözümler 17 Beğeni 582 Puan 809 Ticaret Puanı 0 Bugün: 01:36 #8 chylnoth demiş ki: Sana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yok Hepsini görmek için tıklayın... Teldeyim zaten pcde olsam birde eklediğin sistemi görsem daha kolay olurdu da işten geldim yorgunum Upvote 0 Downvote
chylnoth demiş ki: Sana özelden mesaj yolladım bence sorular icin ordan yazmak daha mantıklı burası yoksa 2 3 sayfa olur boş boş gerek yok Hepsini görmek için tıklayın... Teldeyim zaten pcde olsam birde eklediğin sistemi görsem daha kolay olurdu da işten geldim yorgunum