Metin2 Auto Packer Yeni Nesil

Doğukan Taydaş

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar değerli üyeler.
Sizlere 2018 - 2019 yıllarında yapış olduğum Auto Packer dosyalarını Paylaşıçağım.
Kurulum:
  • Yapmanız gereken patch dosyayı localhost'a yada web sayfa'nıza yükleyin.
  • Daha sonra patch dosyanızda patch/assets/Galeri/Mp3 Player/ dosyanın içine mp3 uzatılı dosya yükleyiniz.
  • 0.mp3, 1.mp3, 2.mp3...................105.mp3 player yükleyiniz dosya konumuna.
  • Eğer 105 tane müzik yüklemek istemiyorsanız, index.html uzantılı dosyayı düzenleyiniz.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

:mmt-virus-tarama-sonuclari:

:mmt-indir:

:mmt-videolar:

Kod tamamen bana aitdir. Geliştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle auto packer standart halini bu forum sayfasında indirmiştim. ( 2018-2019 )
Daha sonra emeklerimle bu hale getirdim. Hiçbir şekilde bu özelliklere sahip auto packer bulamazsınız.
Sadece MMO Tutkunları paylaşım yaptım. ( Ücretsiz paylaşım )
Bu Auto packer' in yeni versiyonu profesyonel bir şekilde yazılmıştır.

Onuda ileri zamanda paylaşacağım. ( Kodlama bana ait )
Başka yerde paylaşırken alıntı olduğunu veya @Quaftar ait olduğunu söylemenizi istiyorum.

Sonuçta emek var. Emeğe sahip çıkalım, Lütfen...

Son düzenleme:
@XPyrion teşekkür ederim.

@mnyk2070 Merhaba bu paylaşım tamamen bana aittir. Daha önce böyle bir paylaşım olamaz..!
Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
1605118902657.webp

Konuya virüstotal eklenmediği için indirip ekleyecektim ancak indirme işlemi tamamlanırken antivirüs tarafından bu uyarıyı aldığım ve @Elisia mesajda da virüs uyarısını paylaşmıştı. Avast'ın sonuçlarına güvendiğim için linkler kaldırılmıştır. Yoğunluk sebebi ile dosyayı inceleyememiştim. Lütfen paylaşım yapmadan önce dikkat ediniz.
avast_sonuclari.webp

Eğer temiz dosyaları ulaştırabilirseniz konuyu güncellerim. Lütfen paylaşmadan önce dikkat ediniz.

Mss32.dll dosyadan mı kaynaklı ? ( farklı yerden indirdim. )

Son düzenleme:
İndirdiğiniz kaynağı paylaşabilir misiniz? Orayı da kontrol edeyim. Eğer yine aynı şekilde sorun çıkarsa site sahiplerine bildirmemiz gerekebilir.

Evet. Anti virüs o dosyadan kaynaklı olduğunu söylüyor. Büyük ihtimalle virüs yayılmış olabilir.

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri