Metin2 Çakması Oyun Yapmışlar (M2M Değil)

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 191

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0

yine çakmalar yapılmış ama grafikler güzelken şu envanter tasarımını guileri vs. yaparken hiç mi aga çirkin oldu bu demediniz.

metin2 ile alakası yok ya sırf savaşçı var diye her oyunu metin2 ye iteliyolar :D

skill seçtiği yer bile bedensel zihinsel body-mental diye seçiyor kardom, skillerde kılıç çevirme, ruh şiddetli falan var ama metin2den 1000 kat güzel ben sadece ui kısmına takıldım oyunun

yayınlandıktan 2 gün sonra oyuncu sayısı

Fij_VedX0AMdl87.jpg

Desene bizden önce davranmışlar, metin2 teması kullanılarak karakter iskelet sistemini bozmadan yüz, animasyon ve ui değiştirerek yeni mobil oyun yapıyorduk.

1731844018136.webp

Vuruş hissi yok, combat çok kötü. Kamera açısı kötü. Efektlere abanmışlar, göz boyamaya çalıştıkları çok açık. Efektlerin boyutu çok büyük. Bi skill atıyorsun bitene kadar 'ben nerdeyim' diyorsun
Yoruma katılmakla birlikte piyasadaki diğer "Metin3 gibiyiz ama bunu asla dile getirmeyiz, iddia ederseniz de inkar ederiz" konseptli oyunları düşününce (biri Inferna diğeri M2M) bu oyun her ikisinden de çok daha iyi gözüküyor, konsept olarak Metin2'den esinlendikleri çok açık fakat oyun ham olmasına rağmen benim hoşuma gitti açıkçası, sizin de bahsettiğiniz eksikleri düzeltirlerse fena bir oyun olmaz gibi.

Bu tarz fikirleri pek destekleyemiyorum, dün konusu açılan grafik olayları bile abartıldığında metin2 ruhunu bozuyor bence. Statü ekranından envanter sistemine, moblardan metinlere kadar her şey aynı fakat grafik daha iyi ve efekt cümbüşü.

Çok başarılı olacağını sanmıyorum, keşke özgün içerik üretmeye çaba gösterseler.

Bu tarz fikirleri pek destekleyemiyorum, dün konusu açılan grafik olayları bile abartıldığında metin2 ruhunu bozuyor bence. Statü ekranından envanter sistemine, moblardan metinlere kadar her şey aynı fakat grafik daha iyi ve efekt cümbüşü.

Çok başarılı olacağını sanmıyorum, keşke özgün içerik üretmeye çaba gösterseler.
Aynı şeyi bende çok düşünüyorum. Efekler, oyun yapısı vs. Metin2 ye çok benzer hatta efektleri sadeleştirdiğinde aynı metin2, neden ondan esinlenilip yeni bir oyun yapılmıyorda direk onun çakması yapılıyor onu anlamış değilim. Mesela first person getirin. Ne biliyim aynısı olmasında yapısını biraz değiştirin. Fikirlerimi yok geliştirmek için, yoksa akıllarında grafikleri veya efektleri değiştirip sunmak mı var aklım almıyor. Ellerinde unreal engine gibi devasa ve çok güçlü bir oyun motoru varken, gidip gidip aynısını yapıyolar. Bazen düşünüyorum yaw ben mi çok şey istiyorum. Yoksa yaptıkları şeyi benmi bilmiyorum. Farklı bir oyun mu yaptıkları ? , yoksa direk alıp kendilerine göre bi kaç tasarım yapıp mantığını aynı yapmak mı ? oyun geliştirme süreci, bilemiyorum. Umarım daha farklı şeyler katarlar.

Geri