manga826 Üye Üye Mesaj 16 Beğeni 7 Puan 415 Ticaret Puanı 0 14 Mart 2017 #1 Metin 2 ile alakalı güzel videolar ve programlar kanalımızdan devam edecektir. Bir çoğumuzun nasıl yapıldığını bilmediğimiz bir konu olduğundan çekmek istedim. - Alıntı vs yaptığınız zaman buradan aldığınızı açıklarsanız sevinirim. Emeğe Saygı - İyi Seyirler...
Metin 2 ile alakalı güzel videolar ve programlar kanalımızdan devam edecektir. Bir çoğumuzun nasıl yapıldığını bilmediğimiz bir konu olduğundan çekmek istedim. - Alıntı vs yaptığınız zaman buradan aldığınızı açıklarsanız sevinirim. Emeğe Saygı - İyi Seyirler...
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 11.941 Çözümler 567 Beğeni 13.659 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 17 Mart 2017 #3 Emeğiniz için teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açmışsınız. Konunuzu uygun yere taşıyorum. Birde videolarınızı medya kısmımıza da ekleyebilirsiniz.
Emeğiniz için teşekkür ederim. Konuyu yanlış yere açmışsınız. Konunuzu uygun yere taşıyorum. Birde videolarınızı medya kısmımıza da ekleyebilirsiniz.