Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımMerhaba 65-250 veya geliştirilebilecek server files arıyorum.
Merhaba 65-250 veya geliştirilebilecek veya bol sistemli hazır server files arıyorum. discord adresimi bırakıyorum ulaşabilirsiniz. Yasaksa kaldırayım discord uyarın lütfen. Discord id : x.paradox.
Yeni paylaşılan Zenaris öneririm biraz karışık dosya sistemi varda kendine göre düzenlersin grafik kalitesi vs çok süper bence biraz fazla warningi var onlarıda çözersen daha çok hızlanır çözmessen sorun yok zaten hızlı 64 bit yapmişlar 65-250 içinde güzel sistemler var
Yeni paylaşılan Zenaris öneririm biraz karışık dosya sistemi varda kendine göre düzenlersin grafik kalitesi vs çok süper bence biraz fazla warningi var onlarıda çözersen daha çok hızlanır çözmessen sorun yok zaten hızlı 64 bit yapmişlar 65-250 içinde güzel sistemler var
altyapı files bulabilirsem veya geliştirilmeye açık ben bekleme çıkarma yapıp öğrenebilirim diye düşünüyorum en azından bu konuda yardımcı olabilir misin acaba
altyapı files bulabilirsem veya geliştirilmeye açık ben bekleme çıkarma yapıp öğrenebilirim diye düşünüyorum en azından bu konuda yardımcı olabilir misin acaba