Tengrist Yardımsever Üye Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.054 Çözümler 38 Beğeni 782 Puan 1.109 Ticaret Puanı 0 15 Ekim 2024 #1 sistem işliyor fakat memleketler gözükmüyor sys yok, ilgili dosyaya bakabilir misiniz? konu:Memleket Sistemi İyi kullanımlar cpp: Dosya Eklentileri PythonTextTail.rar PythonTextTail.rar 7,5 KB · Gösterim: 6
sistem işliyor fakat memleketler gözükmüyor sys yok, ilgili dosyaya bakabilir misiniz? konu:Memleket Sistemi İyi kullanımlar cpp:
B batuan Üye Üye Mesaj 129 Çözümler 2 Beğeni 20 Puan 479 Ticaret Puanı 0 15 Ekim 2024 #2 Tengrist demiş ki: sistem işliyor fakat memleketler gözükmüyor sys yok, ilgili dosyaya bakabilir misiniz? konu:Memleket Sistemi İyi kullanımlar cpp: Hepsini görmek için tıklayın... Bende de aynı sorun var m2bayi files ile karşılaştırdım ama hiçbir çözüm yolu bulamadım Upvote 0 Downvote
Tengrist demiş ki: sistem işliyor fakat memleketler gözükmüyor sys yok, ilgili dosyaya bakabilir misiniz? konu:Memleket Sistemi İyi kullanımlar cpp: Hepsini görmek için tıklayın... Bende de aynı sorun var m2bayi files ile karşılaştırdım ama hiçbir çözüm yolu bulamadım