Memleket Sistemi İyi kullanımlar

• Konuyu açan Konuyu açan algia
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 544

algia

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
İyi forumlar memleket sistemini sizinle paylaşıyorum aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorunu yoktur ne zamandır paylaşmak istiyordum kısmet bu güne imiş iyi kullanımlar.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Ekran Alıntısı.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
memleket sistemi ama içerisinde raidcall iconları ve tasarımları var memleket yerine rütbe sistemi olabilirmiş

memleket sistemi ama içerisinde raidcall iconları ve tasarımları var memleket yerine rütbe sistemi olabilirmiş
hepsi aynı altyapıdan çıkıyor zaten pek farkı yok

bu sistemi açmak için nereye atadınız hocam
not::

py tarafında eksikler ve farklılıklar var ya da benim filesa göre uygun değildi onları düzeltmezseniz gui şaşıyor

Son düzenleme:
Bir kaç yeri değiştirdim ve pencereyi açtım ama sistem hata vermeye başladı bu sistemi ekleyip sorunsuz çalıştıran varmı ?

Dosya Eklentileri

• Screenshot_67.webp
    Screenshot_67.webp
    68,9 KB · Gösterim: 16
Sildim sistemi bendeki diğer titlelarla bazı yerlerde çarpışıyordu, bonusları vs veriyordu fakat karakterin yanında memleketi yazmıyordu, bunun yerine vatanseverdekilerden/ orion2 v3ten sök
Bende geceden beri uğraştım bendede title ve yohara ve reborn sistemleri ile çakışıyor memleket.cpp den verdiğim özeliğin 5 x i veriyor bütün şeyi bozuyor bende geri sildim vatanseverden sökecem teşekkürler <3

Geri