Yardım Martysama vs MmoTutkunları Files

• Konuyu açan Konuyu açan IMavi
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 110
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

IMavi

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Martysama alt yapısı ile MmoTutkunları @Whistle hocamızın hazırladığı eğitim serisiyle yapılan alt yapı files arasında nasıl bir fark var?

Bug veya fixlenmesi gereken problemler aynı mıdır yoksa Martysama’da yok mudur?

MmoTutkunları files alt yapısına sistem eklenerek canlıda bir oyun açılır mı örneğin?

martysamada daha azdır sıkıntılar. adminin filesi ilk sızdırılan dosyalar yani 2013-2014 tarihli. o kadar eski dosyalardan başlamanın hiçbir mantığı yok.

martysamada daha azdır sıkıntılar. adminin filesi ilk sızdırılan dosyalar yani 2013-2014 tarihli. o kadar eski dosyalardan başlamanın hiçbir mantığı yok.
Anladım hocam sağolun. Saf şekilde bulamadım dosyaları. Marty’e de discorddan yazıyorum aylardır dönmüyor.

Nasıl bulabilirim dosyaları?

Şu an elimi ısıtmak için rastgele bir marty yazan files üzerinde test yapıyorum.

Anladım hocam sağolun. Saf şekilde bulamadım dosyaları. Marty’e de discorddan yazıyorum aylardır dönmüyor.

Nasıl bulabilirim dosyaları?

Şu an elimi ısıtmak için rastgele bir marty yazan files üzerinde test yapıyorum.
satın almak için mi yazıyorsun? martynin sunucusuna gir oradan kanala almak istediğini yaz bir yardımcısı dönüş yapar. 200 euro olması lazım ücretin.

Evet bir türlü düzgünü bulamadım. Sunucusuna giremiyorum sitesindeki davet linki sıkıntılı sanırım.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

burdan katılabilirsin sunucusuna, mmotutkunları Altyapısı ile de sunucu açılır ancak yine bir marty source'den tüm fixmeleri kendine uygun şekilde eklemen lazım, bir yerde senelerdir güncelleme alan bir altyapı var, diğer tarafta kraizy temizlenmiş, güncel build'e uyarlanmış bir altyapı var.

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

burdan katılabilirsin sunucusuna, mmotutkunları Altyapısı ile de sunucu açılır ancak yine bir marty source'den tüm fixmeleri kendine uygun şekilde eklemen lazım, bir yerde senelerdir güncelleme alan bir altyapı var, diğer tarafta kraizy temizlenmiş, güncel build'e uyarlanmış bir altyapı var.
Teşekkürler ama neden bilmem katılamıyorum sunucuya. Bi discorddan yazdım martye.

Geri