D Deich Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 403 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 20:33 #1 Merhaba arkadaşlar kendi satın almış olduğum martysama 5.7 files mevcut, kurulum için destek olabilecek biri var mı?
Merhaba arkadaşlar kendi satın almış olduğum martysama 5.7 files mevcut, kurulum için destek olabilecek biri var mı?
bckntr Z I M B A Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 1.172 Çözümler 67 Beğeni 1.603 Puan 1.319 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 20:49 #2 Deich demiş ki: Merhaba arkadaşlar kendi satın almış olduğum martysama 5.7 files mevcut, kurulum için destek olabilecek biri var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam. Upvote 0 Downvote
Deich demiş ki: Merhaba arkadaşlar kendi satın almış olduğum martysama 5.7 files mevcut, kurulum için destek olabilecek biri var mı? Hepsini görmek için tıklayın... Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam.
D Deich Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 403 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 20:54 #3 bckntr demiş ki: Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam Hepsini görmek için tıklayın... Hocam yeniden indirdiğim için burada dosya farklılıkları var kendi kurulum videosundaki gibi gerçekleştiremiyorum Dosya Eklentileri aa.webp 51,6 KB · Gösterim: 36 Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam Hepsini görmek için tıklayın... Hocam yeniden indirdiğim için burada dosya farklılıkları var kendi kurulum videosundaki gibi gerçekleştiremiyorum
D Deich Üye Üye Mesaj 3 Beğeni 0 Puan 403 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 20:55 #4 bckntr demiş ki: Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam. Hepsini görmek için tıklayın... Burada hata alıyorum Dosya Eklentileri bbb.webp 6,4 KB · Gösterim: 38 Upvote 0 Downvote
bckntr demiş ki: Kurulum yapın hata aldıkça paylaşın yardımcı olalım hocam. Hepsini görmek için tıklayın... Burada hata alıyorum
Owner Üye Üye Mesaj 5 Beğeni 6 Puan 50 Ticaret Puanı 0 Pazartesi 23:39 #5 İnternetin gitti Upvote 0 Downvote