2 gündür dönüş yapmıyor arkadaş o yüzden yakın zamanda alan varsa diye sormak istedimKendisi bunları ücretli satıyor.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.burada iletişim bilgileri bulunuyor. Kendisiyle konuşup dosyaları alabilirsiniz.
Anladım... Kendisi sitesinde mesajlara yanıt veremeyeceğini belirmiş zaten.2 gündür dönüş yapmıyor arkadaş o yüzden yakın zamanda alan varsa diye sormak istedim
kafaya göre takılıyor kendisi. bana en son şu şekilde yazdı;Anladım... Kendisi sitesinde mesajlara yanıt veremeyeceğini belirmiş zaten.Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.bakabilirsiniz.
Başlat scripti nasıl? admin_panel.sh şeklinde mi?Uzun uğraşlar sonucu aldım. en büyük dert yurtdışına para göndermek.
farklı bi yapı gerçekten oyunda değişiklik yaptığımda rest atmak 5-10 saniye sürüyor.
oyuna start verip kanalların açılması ise 5 saniye
Hayırlı olsun. Projenizde başarılarUzun uğraşlar sonucu aldım. en büyük dert yurtdışına para göndermek.
farklı bi yapı gerçekten oyunda değişiklik yaptığımda rest atmak 5-10 saniye sürüyor.
oyuna start verip kanalların açılması ise 5 saniye
teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Projenizde başarılar
evet. reboot atma diye bir şey yok. restartall diyorsunuz reboot işlevi görüyor ve 5 saniye sürüyor.Başlat scripti nasıl? admin_panel.sh şeklinde mi?
Zaten hiçbir fileste reboot atmaya gerek yok. Kanalları kapatıp açmak yeterli.evet. reboot atma diye bir şey yok. restartall diyorsunuz reboot işlevi görüyor ve 5 saniye sürüyor.
Paylaşılan çoğu fileste durum aynı şekilde. 55-127 olan bu forumdaki fileste de aynı. Ram tüketimi çok fazla sadece, sizde de öyle mi?teşekkür ederim.
evet. reboot atma diye bir şey yok. restartall diyorsunuz reboot işlevi görüyor ve 5 saniye sürüyor.
ram tüketimine hiç dikkat etmedim bakacağım.Paylaşılan çoğu fileste durum aynı şekilde. 55-127 olan bu forumdaki fileste de aynı. Ram tüketimi çok fazla sadece, sizde de öyle mi?
Bekliyorumram tüketimine hiç dikkat etmedim bakacağım.