Yardım MartySama 5.8 Sistem Ekleme

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Arkhe Apeiron

Yeni Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba,
MartySama 5.8 kullanıyorum ve bu sistemi ekledim:
[ URL ]
Game ve Client build'lerde hiçbir sorunla karşılaşmadım, pack tarafında da aynı şekilde. Ancak oyuna girdiğimde /shutdown komutu çalışmıyor. Herhangi bir syserr da yok. Defalarca kontrol etmeme rağmen yanlış bir ekleme veya sorun göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba,
MartySama 5.8 kullanıyorum ve bu sistemi ekledim:
[ URL ]
Game ve Client build'lerde hiçbir sorunla karşılaşmadım, pack tarafında da aynı şekilde. Ancak oyuna girdiğimde /shutdown komutu çalışmıyor. Herhangi bir syserr da yok. Defalarca kontrol etmeme rağmen yanlış bir ekleme veya sorun göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kodlarına baktığımda
cmd_general.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
const std::vector<std::string> m_vecGMNameList = { "dracaryS" };

Yani nicki dracaryS olarak ayarlanmış kendinize göre yaptığınızda sorun çözülecektir

Kodlarına baktığımda
cmd_general.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
const std::vector<std::string> m_vecGMNameList = { "dracaryS" };

Yani nicki dracaryS olarak ayarlanmış kendinize göre yaptığınızda sorun çözülecektir
Yanıtınızı görünce çözüldüğünden tamamen emindim fakat sorun aynen devam etmekte. Hala herhangi bir syserr görünmüyor ancak loglarda komut gözüküyor.

CH1 CORE1 - syslog:
Genişlet Daralt Kopyala
Feb  5 11:57:20 :: /shutdown start 1m 5h
Feb  5 11:57:20 :: COMMAND: Admin: shutdown
Feb  5 11:57:20 :: LOG: INSERT INTO command_log (userid, server, ip, port, username, command, date ) VALUES(1, 999, '10.0.2.2', 1, 'Admin', 'shutdown start 1m 5h', NOW())
Feb  5 11:57:21 :: Packet Analyze [Header 3][bufferLeft 20]
Feb  5 11:57:21 :: CInputMain::Analyze() ==> Header [3]

Geri