Yardım MartySama 5.8 Proto Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 67
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DarkNight

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Marty Sama 5.8 filesimde proto düzenlemesi yapmak istiyorum ancak sql tarafalı çekiyor elimdeki tools dosyalarının da ne işe yaradığını tam anlamıyla kavrayamadım protoyu nasıl düzenlemem gerekiyor, txt taraflı düzenlemeye alıştığım için bu sql taraflı olanda hangi programları hangi sırayla kullanmam gerektiği noktasına vakıf değilim

Son düzenleme:
Mysql2proto var dosyalarım içinde onla mı işlem gerçekleştireceğim yardımcı olursanız sevinirim

ftp den srv1/db gir conf.txt aç PROTO_FROM_DB = 1 i 0 yap txt olarak kullanabilirsin

Söylemek istediğim navicat tarafında itemin adını, flag antiflag değerlerini değiştirmek istediğimde veyahut yüzük binek gibi itemlere efsun eklemek istediğimde mysq2proto ile hem pack hem proto taraflı uyumlu hale getirip görülebilir yapabilir miyim

Dediğim şekilde düzenleme yaptığım takdir de örnek vermek gerekirse bineğin vermesini istediğim bonusu tanımlıyorum, mysq2proto ile navicatta olan sql dosyasını item protoya çeviriyorum, hatta item protoyu açıp teyitte ettim ancak durum şu ki düzenleme aktif oluyor fakat itemin altında verdiği bonus gözükmüyor yeşil yazıyla

Geri