Property kodları
@Whistle dediği gibi değiştirildi haliyle 50ye 25metre tarzı olduğu icin aralarında bosluk oluştu büyük uğraşlar ve zorluklar sonucunda mapi bitirdim. 687 obje girmişim tam
Objeleride mehokun internete sızmış dosyalarından çektim bi köy görünümünden yine sorunlu bi köy e girerkenki objesi vardı onuda aldım sorunlarını giderdim son hali budur
@Whistle kesinlikle öyle baya büyük insanlar hapishanede gibi hissetcekti
@Mavi Ruh Çözdüm artık sistemi objenin propertysini bulabiliyorum mapi kopyalıyorum 2. mapte objeyi haritaya koyuyorum saveliyorum winmerge ile karşılaştırıyorum illa bi yerde farklı kod cıkıyor
o kod o objenın olmuş oluyor
Şuanki yaptıgım farm mapide 3renk 3renginden obje kodları elimde bugun hepsini yapıcam bitek texture setlerini değiştirmek kalıcak onlarıda mape ekleyeceğim metin2 göre ayarlayacağım mesele çikolata ise çikolataya özgü texture set yaz mapiyse plechinin hem metni hemde yine texturesetleri vs
Ayrıca maviruhun katkılarıyla block yerleride halledildi
Son halimiz bu
Giriş burası biraz saçma oldu
ileride değiştirilir zor değil
4metin odası var mapte büyük Girişten sonraki ilk metin odasına giriş bu şekilde
Daha sonraki metin odalarına geçiş ise bu şekilde
Şimdiki duvarlar bu şekilde dediğim gibi tüm objelerin mavi kırmızı sarısı var değiştirebiliyorum hepsini
Buda kırmızı halinden bi kare
++ Sade hoş bi map oldu
-- Ağaçlandırma yada efekt koymadım şuanlık ileride yine aynı taktik ile düşünülebilir tıpkı kırmızı mavi sarı objeler gibi değiştirebileceğim şekilde ayarlarsam