Müşteri Memnuniyeti

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 262

ETKA YAZILIM

TEK PROJE TEK HAYAL ETKA2
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
@CppOgrencem hocamız gerçekten çok başarılı. Kendisini yeni tanımama rağmen, mağduriyetimi anlayıp çözüm üretmesi, işine olan hakimiyeti ve çalışma sistemiyle beni fazlasıyla memnun etti. Müşteri memnuniyetine verdiği önem ve işine duyduğu saygı takdire şayan.

Hem yazılımsal konularda hem de teknik bilgi açısından oldukça donanımlı biri. Tüm işlemlerimi profesyonel bir şekilde ücretli olarak gerçekleştirdi ve saatlerce uğraşarak tüm sorunlarımı giderdi. Kendisinden aldığım hizmetten son derece memnun kaldım ve onunla çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

Siz de bir uzmanla çalışırken mutlaka işin ehli birini tercih edin. Bilgi sahibi olmayan kişilerle çalışmayın ve güvenmeyin, çünkü yanlış bir tercih büyük mağduriyetlere yol açabilir. Benim canım yandı, kimsenin canı yanmasın. Bu yüzden, @CppOgrencem gibi işinin ehli insanlara güvenerek hareket etmenizi tavsiye ederim.

Kendisine tekrar sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum saygı duyarım musteri Kazanmak Buna Denilir Yarım Bırakılan İse Degil veya isi bilmiyenle degil bundan oturu emeklerine saglık hocamızın gercekten taktir ediyorum

Dosya Eklentileri

• IMG_20250216_215630.webp
    IMG_20250216_215630.webp
    842,5 KB · Gösterim: 76
Son düzenleme:
Hocam liyakat olursa toplum gelişir, işini hakkıyla yapan herkese saygımız sonsuz. Etc yi görünce dikkatimi çekti eğer alt yapısı dr.legendy nin eskiden paylaştığı 1-120 filessa çokça sorunları vardı. Hatırladığım önemli sorunlardan biri manu gibi binekle giderken npc kayboluyordu ışınlansam, karakter atsam bile gelmiyordu. Daha başka da sorunları vardı 2 3 sene önce baya kurcalamıştım, eğer o değilse lütfen yorumumu dikkate almayın. Hayırşı akşamlar.

Sürekli şikayet konuları görmekten gözlerimiz kör olmuştu değerlendirme konusunda birinin başarısını görmek gerçekten çok güzel nerede hakkı ile işini yapan var ise Allah yolunu açık etsin 😇♥️👍

Hocam liyakat olursa toplum gelişir, işini hakkıyla yapan herkese saygımız sonsuz. Etc yi görünce dikkatimi çekti eğer alt yapısı dr.legendy nin eskiden paylaştığı 1-120 filessa çokça sorunları vardı. Hatırladığım önemli sorunlardan biri manu gibi binekle giderken npc kayboluyordu ışınlansam, karakter atsam bile gelmiyordu. Daha başka da sorunları vardı 2 3 sene önce baya kurcalamıştım, eğer o değilse lütfen yorumumu dikkate almayın. Hayırşı akşamlar.
Hocam benim calıstıgım proje 65-250 calısması 1-120 ile alakalı bir files degil evet haklısınız boyle sorunlar nedenler malesef insanın basına gelebiliyor ne yazıkki rahat ekmek yok diyebiliriz mutlaka sorunlar cozule cozule insan gelisebilir files salıgı acısında dediklerinize saygı duyuyorum bu filesimdede boyle sorunlar vardı sorunlar cozdum bir zaten dedigim gibi insanın bir hatayı gorup bırakması degil aksine inat edip o hatayı duzeltmesidir bu nedenle cok dogru konuma degindiginiz icin yapacak bisey yok elbette sorunlar olacak onemli olanda hakında gelebilmek nice ustalarımız var sorunun olmadıgı yerde cozun yoktur saygı duyarım dediklerinize tesekur ederim :)

Sürekli şikayet konuları görmekten gözlerimiz kör olmuştu değerlendirme konusunda birinin başarısını görmek gerçekten çok güzel nerede hakkı ile işini yapan var ise Allah yolunu açık etsin 😇♥️👍
İnsan haklarını araması guzel bir duygu fakat isini bilmiyeni degilde isi bilenle yol yurumek sereftir bu her insanın basına gelebilir her gün biz kör olduk bir günde herkes güzel görsün böyle durumlarda ondan oturu gercekten kimsenin canı yanmasını istemem paramîzla rezil olmak insanı utandırıyor bu nedenle diyecek sozum burdan ibaret ne demek istedigimi anladınız seviliyorsunuz saygılarımla tesekur ederim :)

Ticaret puanlama sistemini kullanabilirsiniz.

Vermek istiyordum pek konulara hakim olamadıgım icin burdan gerceklestirdim

Onu bilsem onuda yaparım emegini herseyi hak eden bir ustamız bazı durumlarda acemiyim

İkinizde konuyu okuyun sistemi anlarsınız zaten. Karşılıklı birbirinizi puanlıyorsunuz

Ben de memnunum hem yaptığım işten hem de karşımdaki kişinin verdiğim emeğe saygı duymasından. Yarım iş ya da oldu bittiye getirmek gibi bir huyum yok. Eklediğim/yazdığım sistemlerde varsa mevcut ve öngörebildiğim tüm sorunların üzerine gidiyorum. En az kendim için yapıyormuş gibi çalışıyorum. Bir işi yapamayacağımı düşünüyorsam, yapamam derim.
Sistemin ui kısmını tasarladık, her client ticaret penceresinde kendi avatarını görüyordu. Artık karşıdaki oyuncunun da avatarını görebiliyor.
@ETKA YAZILIM sadece won ile ticaret yapılmasını istiyor, onun için de hem ui hem source taraflı düzenlemeler yapılacak.

Son düzenleme:
Geri