Yardım Lonca savaşı skor problemi

• Konuyu açan Konuyu açan klous99
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 73
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

klous99

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar lonca arenasında savaş esnasında skor tablosu çalışmıyor mesela savaş balatmadan önce max puan 5 ayarlıyorum fakat 5 defa kesilince herhangi bir şey olmuyor ve skor tablosunda hiç bir şekilde değişiklik olmamakta dosyaları kontrol ettim fakat çözüm bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

hocam dogru build aldıgına eminmisin zaten aynı ip ile skor alamazsın onun icin bi engel eklemişler onu kapattım sayması lazım

// CGuild* pkGuild = ch->GetGuild();
// if (pkGuild->GetMasterPID() == ch->GetPlayerID())
// {
// GuildWarEntryAccept(dwOppGID, ch);
// break;
// }

hocam dogru build aldıgına eminmisin zaten aynı ip ile skor alamazsın onun icin bi engel eklemişler onu kapattım sayması lazım

// {
// break;
// }
hocam build işlemi doğruda bu yazdığınız kod lonca lider kontrolü, aynı ip konusunu siz yazınca aklıma geldi farklı bir ipden deniğcem şimdi

// {
// break;
// }
farklı ipden girince oldu bu detayı düşünemedim bile çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık

Geri