Lonca Boss Spawn Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 191

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar 98-99 eski 2004-2008 arası yapıyı hissettiren bir files yapmaya başladım.
Lonca liderleri 500m yanına da şu anlık bir çeşit item vererek loncası adına lonca bossunu spawn ettirebiliyor.
Lonca savaşı mapleri gibi yerlerde engelli bu durum.
Henüz lonca lideri kontrolünü eklemedim, gözümden kaçmış onu da ekleyeceğim,, bir de 3 kademe boss olacak kolay-orta-zor şekilde şansa artık hangisi çıkarsa loncalar onu kesebilecek.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Button un üstüne gelince gerekli malzemeleri yazacak şekilde ayarladım gui çok yoğun olduğu için ayrı bir satırda yazdırmak istemedim.

çağrılan boss lonca dışındakilere gözüküyormu ve lonca dışındakiler vurabiliyormu :unsure:

çağrılan boss lonca dışındakilere gözüküyormu ve lonca dışındakiler vurabiliyormu :unsure:
Vurabilirler şu an, vurmalarını da tercih ediyorum, kapamak istesem bu OX eventi görünmezlik meselesinden fikir alıp aynı lonca koşulu koyardım, vurabilme için de serbeste alma gibi yeni bir condition ekleyip sadece lonca üyelerinin hasar atabilöesini sağlardım. Aklıma ilk gelen çözümler bunlar belki biraz daha kısa yolu vardır.

Güzel bir fikir. Elinize sağlık ama yalnızca o lonca üyelerinin vurması daha mantıklı olur gibime geliyor
Çok 55 120 mantığı değil mi hocam bu özel olması, Yapılabilir evet ama bir loncaya özel zindandan farkı kalmıyor.

Lonca lideri strateji belirleyip loncasıyla kesmek istiyorsa maplerden birini seçip kestirebilir yoksa mavi 1 in ortasında çağırınca bir kaos oluşması gerektiğini düşünüyorum, her yer kan revan içinde kalmalı.

Filea bu arada 98 99

Çok 55 120 mantığı değil mi hocam bu özel olması, Yapılabilir evet ama bir loncaya özel zindandan farkı kalmıyor.

Lonca lideri strateji belirleyip loncasıyla kesmek istiyorsa maplerden birini seçip kestirebilir yoksa mavi 1 in ortasında çağırınca bir kaos oluşması gerektiğini düşünüyorum, her yer kan revan içinde kalmalı.

Filea bu arada 98 99
Elinize sağlık. Loncaya özel değilse direkt olarak alan ronark sisteminden tek farkı lonca liderlerinin çağırabilmesi olmuş gibime geldi.
Eğer loncalar çağırabiliyorsa sadece lonca üyelerinin hasar vermesi mantıklı olabilir, mesela lonca ile alakalı sistemlerin gelişimini bu bostan düşen eşyalarla bağlamak , bossu kesmek için gerekli hasarıda toplam üyelerdeki bu bossa işleyen bonuslarla ayarlamak gibi özelleştirmelerle çok daha unique bir sisteme dönüşebilir.

Örneğin bu bossu kesebilmek için 100 yarı insan gerekiyorsa bir oyuncu max 20 yarı insan alabilirse, bossu en az 5 lonca üyesi kesebilir gibi.

Elinize sağlık. Loncaya özel değilse direkt olarak alan ronark sisteminden tek farkı lonca liderlerinin çağırabilmesi olmuş gibime geldi.
Eğer loncalar çağırabiliyorsa sadece lonca üyelerinin hasar vermesi mantıklı olabilir, mesela lonca ile alakalı sistemlerin gelişimini bu bostan düşen eşyalarla bağlamak , bossu kesmek için gerekli hasarıda toplam üyelerdeki bu bossa işleyen bonuslarla ayarlamak gibi özelleştirmelerle çok daha unique bir sisteme dönüşebilir.

Örneğin bu bossu kesebilmek için 100 yarı insan gerekiyorsa bir oyuncu max 20 yarı insan alabilirse, bossu en az 5 lonca üyesi kesebilir gibi.
Mantıklı hocam bunu yaparım

Filea bu arada 98 99
Katılıyorum bu fikrinize isteyen baska map secer gider orda keser ama köyde hareketlilik olmasi da baska güzel olur

Geri