- Ticaret Puanı
- 0
Arkadaşlar herkese merhaba
Şirketim (YILDIZ SOLUTIONS) için bir internet sitesi oluşturuyorum ve bir logoya ihtiyacım var bunun için yardımcı olabilir misiniz acaba?
Şirketin çalışma alanlarını dar tutmak istemediğim için belirli kategoride kalmak istemiyorum ama genel olarak temizlik üzerine çalışmalar yapıyoruz.
Website de bir bölüm şu şekilde Neden biz? Alttaki bilgileri kullanarak yola çıkabilirsiniz.
Türkçeyi unutmuşum
Ücret isteyen arkadaşlar için ödeme yapabilirim.
Şirketim (YILDIZ SOLUTIONS) için bir internet sitesi oluşturuyorum ve bir logoya ihtiyacım var bunun için yardımcı olabilir misiniz acaba?
Şirketin çalışma alanlarını dar tutmak istemediğim için belirli kategoride kalmak istemiyorum ama genel olarak temizlik üzerine çalışmalar yapıyoruz.
Website de bir bölüm şu şekilde Neden biz? Alttaki bilgileri kullanarak yola çıkabilirsiniz.
WHY YILDIZ SOLUTIONS? |
A Cleaner Environment | What We Offer | Your Business is Ours |
A family business with cleaning experience of 30+ years it is in our best interest to ensure the satisfaction of our customers. We customize our services to meet your specific needs. Ask us about daily, weekly, and bi-weekly weekly service. Contracts welcome. | Some of our services include:
| We promise quality, reliable cleaning service every time so our loyal customers feel special. We work hard to be the best. Our products are high-quality and safe. And we focus on the details, so you have a clean, orderly space every time! |
NEDEN YILDIZ SOLUTIONS? |
Daha Temiz Bir Çevre | Neler Yapıyoruz | Sizin İşiniz Bizim |
Temizlik yapan bir aile şirketi 30 yılı aşkın deneyim içinde bulunduğu en iyi çıkarımız müşterilerimizin memnuniyeti. Hizmetlerimizi özel ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özelleştiriyoruz. Bizden günlük, haftalık ve iki haftada bir haftalık hizmet hakkında bilgi isteyin. Sözleşmeler kabul edilir. | Hizmetlerimizden bazıları şunları içerir:
| Her zaman kaliteli, güvenilir temizlik sözü veriyoruz, böylece sadık müşterilerimizi özel hissettiriyoruz. En iyisi olmak için çok çalışıyoruz. Ürünlerimiz yüksek kaliteli ve güvenlidir. Ayrıntılara odaklanıyoruz, böylece her seferinde temiz, düzenli bir alan sunuyoruz! |
Türkçeyi unutmuşum
Ücret isteyen arkadaşlar için ödeme yapabilirim.