locale_string içerisine eklemen gerek örnek
"¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä.";
"Hatanın türkçe anlamı";
syserr i engelliyecek misrcden bul o yazıyı
CHAT_TYPE_INFO, "türkçe halini buraya yaz "
şeklinde degistir
nasıl düzeltebilirim pekiKaynak kodlarının dil kodlaması bozulduysa cümleleri görmeyebilir
Filesi globale çevirirsek ne olucak peki her dilde türkçe olucak öyle.evet syserr kalkacaktır türkçe karşılıgını bulamadıgı için hata veriyor srcden o hatayı bul dedigim şekilde düzenle hata kalkacaktır.
local_string de görse zaten şuan hali hazırda çinceden türkçeye olan kısmı görmezmiHayır onunda bir çözümü var siz srcden "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yazısını bulun diyelim bunun anlamı "buraya eşya düşüremezsin" örnek veriyorum ne oldugunu bilmiyorum
locale_string içerisinde
"buraya_esya_dusuremezsin";
Buraya eşya düşüremezsin!
şeklinde ekliyorsun
srcdende "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yerine "buraya_esya_dusuremezsin"; yazıyosun global mı yapacaksın filesi diger dillere ait dosyayada
"You can't drop items here";
bitti bu kadar
Whistle hocamız ( ) dedigi için böyle bir çözüm sundum size uygulamadan sonucu bilemezsiniz.Kaynak kodlarının dil kodlaması bozulduysa cümleleri görmeyebilir
birşey değişeceğini sanmıyorum ama yarın deneyeceğim teşekkür ederim.Whistle hocamız ( ) dedigi için böyle bir çözüm sundum size uygulamadan sonucu bilemezsiniz.
Alt yapının gcc sürümü düşükken bir sorun yoktu diye hatırlıyorum. Bir arkadaş bu alt yapıyı g++2a yükseltmiş onla tekrar başladım ama hatırlamıyorum sanırım ben değişiklik uyguladığımda bozuldu.@ezentere daha önce var mıydı bu problem yoksa düzenlemelerden sonra mı oldu?
Hayır onunda bir çözümü var siz srcden "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yazısını bulun diyelim bunun anlamı "buraya eşya düşüremezsin" örnek veriyorum ne oldugunu bilmiyorum
locale_string içerisinde
Buraya eşya düşüremezsin!
şeklinde ekliyorsun
srcdende "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yerine "buraya_esya_dusuremezsin"; yazıyosun global mı yapacaksın filesi diger dillere ait dosyayada
"You can't drop items here";
bitti bu kadar
Whistle nin dediği gibi dil kodlaması bozulmuş. Bunu nasıl çözümleyebilirim. Çözülmesse oturup 800 satır kodu aratıp src de onlarımı düzenleyeceğim.Kaynak kodlarının dil kodlaması bozulduysa cümleleri görmeyebilir
visual studio 2019 kullanıyorum zaten.notepadd++ ile dosya açtıysanız kodlamalarda bozulmalar olmuştur src dosyalarını düzenlerken visual studio kullanın
Arkadaşınız belki notepad kullanmıştırBir arkadaş bu alt yapıyı g++2a yükseltmiş onla tekrar başladım
Notepad kullanmışsa nasıl dili güncellicem visual studio pekiArkadaşınız belki notepad kullanmıştır