Yardım Locale Error

• Konuyu açan Konuyu açan ezentere
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 20
  • Gösterim Gösterim 2K
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ezentere

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bu syserr i nasıl çözebilirim. Oyunda da çin'ce yazıyor. local_string.txt yi inceledim sorun teşkil eden birşey yok. Bazısı çalışıyor bazısı çalışmıyor.

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
locale_find: LOCALE_ERROR: "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä.";

locale_string içerisine eklemen gerek örnek

"¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä.";
"Hatanın türkçe anlamı";

srcden bul o yazıyı

CHAT_TYPE_INFO, "türkçe halini buraya yaz "

şeklinde degistir

evet syserr kalkacaktır türkçe karşılıgını bulamadıgı için hata veriyor srcden o hatayı bul dedigim şekilde düzenle hata kalkacaktır.

Hayır onunda bir çözümü var siz srcden "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yazısını bulun diyelim bunun anlamı "buraya eşya düşüremezsin" örnek veriyorum ne oldugunu bilmiyorum

locale_string içerisinde

"buraya_esya_dusuremezsin";
Buraya eşya düşüremezsin!

şeklinde ekliyorsun

srcdende "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yerine "buraya_esya_dusuremezsin"; yazıyosun global mı yapacaksın filesi diger dillere ait dosyayada

"You can't drop items here";
bitti bu kadar

Hayır onunda bir çözümü var siz srcden "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yazısını bulun diyelim bunun anlamı "buraya eşya düşüremezsin" örnek veriyorum ne oldugunu bilmiyorum

locale_string içerisinde

şeklinde ekliyorsun

srcdende "¸»À» ¸ÕÀú ¼ÒȯÇØÁÖ¼¼¿ä."; yerine "buraya_esya_dusuremezsin"; yazıyosun global mı yapacaksın filesi diger dillere ait dosyayada

bitti bu kadar
local_string de görse zaten şuan hali hazırda çinceden türkçeye olan kısmı görmezmi

locale_string içerisinde

şeklinde ekliyorsun

bitti bu kadar

Evet denedim düzeldi. Demekki,
Kaynak kodlarının dil kodlaması bozulduysa cümleleri görmeyebilir
Whistle nin dediği gibi dil kodlaması bozulmuş. Bunu nasıl çözümleyebilirim. Çözülmesse oturup 800 satır kodu aratıp src de onlarımı düzenleyeceğim.

notepadd++ ile dosya açtıysanız kodlamalarda bozulmalar olmuştur src dosyalarını düzenlerken visual studio kullanın

Geri