ışınlanırken çıkan simge oyun logosu bannersiz hocambahsettiğin sey ışınlanırken çıkan simge mi yoksa bu şekilde ışınlanmasına yarıyan optizasyon sistemi mi files mi yok srcleri mi ne istediğini açıklayıcı belirtirsen daha hızlı destek verebilirim
size zahmet hocam olursa cok tatlı güzel olur ya acil arıyorum her yerde :dolacaktı bende bekle bakalım
Hala haberdeyimMüsait zamanda atarım buraya.
varsa elinde at bende ugraşmamış olurum şimdi bendeki sistemlerin birinin içinde hangisi onu bulamadım bulabilirsem atarım gene ama sende var ise ilk musaitliğinde atıp yardımcı olmanı rica eder ve tşk ederim.Müsait zamanda atarım buraya.
bekliyorum teşekkürler.varsa elinde at bende ugraşmamış olurum şimdi bendeki sistemlerin birinin içinde hangisi onu bulamadım bulabilirsem atarım gene ama sende var ise ilk musaitliğinde atıp yardımcı olmanı rica eder ve tşk ederim.
anlamadım hocam ama neyseAlıntılarda özel içerikler gözükmez.
hocam size zahmet artik atsanizda kurtulsak diyoruz hani ahahahTam aradığınız sistemi buldum uyarlanması gereken yerler var sabah sorunsuz bir şekilde Allah`ın izniyle bırakırım buraya.