Yardım Lisan Becerileri

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 103
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DarkNight

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
v tuşuna basınca açılan ana skill ve pasif skillerin olduğu pencerede bayrak lisan simgeleri gözükmesi gerekirken bende gözükmüyor python taraflı nereye bakmam lazım

psm de JOB_WARRIOR
uicharacterde SHOW_LIMIT_SUPPORT_SKILL_LIST

böyle çıkmazsa skill kodunu arat (121 122 vs)
listelemede pasif skillerin olduğu sütunda length.h a eklediğimiz skill kodu karşılıklarına göre dediğiniz gibi bir sıralama var 122, 123 vs. burad a 0, 0 olan değerler lisana karşılık geliyor diye düşünüyorum. Görünürlüğünü nasıl aktif edeceğim

listelemede pasif skillerin olduğu sütunda length.h a eklediğimiz skill kodu karşılıklarına göre dediğiniz gibi bir sıralama var 122, 123 vs. burad a 0, 0 olan değerler lisana karşılık geliyor diye düşünüyorum. Görünürlüğünü nasıl aktif edeceğim
psm de 0 olan kısımların hangisine yazdığın önemli değil yazdığın yere göre sadece hangi sökette görüneceğini belirtmiş oluyorsun. Zaten o listedeki adetler beceri pencerendeki söket sayısı kadardır. Skill descden lisanların skill kodlarını bul oraya yaz pack kapat kontrol et

Geri