Hatırlatırım adamın seni sunucudan çıkardığını bizzat kendin söyledin bunu yalanlayamazsın
8843 eklentisini görüntüle
ardından bana kadim efsunlu altyapı files attın devamıda yazışmalarda var kuramayınca hazeje yazdın arada gif yükleme sitesinde gözüme adamla olan giflerini gördüm ama ses etmedim yalan söylediğini bile bile konuşmaya devam ettim çünkü senle olan konuşmamızın başında sana gerçek ismimi bilerek söylemedim. İyiki de söylememişim hak etmiyorsunuz benim hakkımda hiçbirşey bilmeyi ama ses etmiyorum. Ne ara unuttun senle olan konuştuklarımızı gerçekten garip. Bilerek yapmadığım birşey yüzünden suçlusu ben oluyorum 3 gündür uyku girmemiş benim gözüme neden bahsediyorsun sen? bana burda kendini savunma. Bak bilerek resmi kaldırmışsın farketmedim sanıyosun yazık. Her an her saniye pc başında olamam sonuçta evet diğer insanlardan daha çok bilgisayara vakit ayırdığım doğrudur ancak benim de özel durumlarım olmuyor değil. Her birşey de açığımımı aramaktan vazgeçin insan olun biraz.
8844 eklentisini görüntüle
Son mesajın nekadar açıklayıcı kendin diyorsun bak senle uğraşamam diye hem adamla uğraşıp oyunu açacaktın hem de 2. oyununu survival2 diye açacaktın sen benle billur mu geçiyosun? Evet son mesajına hitaben çıkar arkadaşlıktan dediğini sonradan gördüğüm için arkadaşlıktan çıkardım anlıycağın zorlama yok bizde. Halbu ki çalışmayı kabul edip sistemleri ekleyip ödemeyi sen geçtikten sonra dosyaları gönderebilirdim kendi kuyunu kendin kazdın.