Legend Online Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 201

hasanmacit

UsProject / discord: hasanmacit
Süper Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
6
Sorun legend online bazlı mı yoksa flash tabanlı oyun bazlı mı çözemedim. Kendi yayınladıkları hızlı giriş üzerinden, bağımsız bir geliştiricinin hızlı girişi üzerinden ve forumda paylaşılmış flash player üzerinden giriyorum. İnternetim 1 gbps olmasına rağmen oyunda aşırı yavaşlık var. Mesela mobilden flash destekleyen tarayıcı ile aynı oyuna giriyorum orası normal. Sorun ne anlayamadığım için bu tarz bir sorunla karşılaşan var mı diye konu açmak istedim. İnternet cafede aynı programlarla sıkıntısız ve hızlı şekilde girebiliyorum ama evde giremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.​

facebook grubunda dediklerine göre türknet ile alakalı bir durummuş. yorum şöyle:

IMG_6486.webp

bu yurt dışı çıkış muhabbeti nedir?

Her zaman mı böyleydi, yoksa yeni mi başladı? Bugün Türkiye’de internetle ilgili sorun yaşanıyor sanırım. Twitter’da görmüştüm. Özellikle yurtdışı çıkışlarında problem var gibi gözüküyor.

Her zaman mı böyleydi, yoksa yeni mi başladı? Bugün Türkiye’de internetle ilgili sorun yaşanıyor sanırım. Twitter’da görmüştüm. Özellikle yurtdışı çıkışlarında problem var gibi gözüküyor.
yeni başladı sanırım eskiden oynadığımda böyle bir sorun yoktu

Yurtdışı sunucusu olan oyunlarda Türknet sıkıntılı.
Bende sırf o yüzden Millenicom kullanıyorum.

Yurtdışı sunucusu olan oyunlarda Türknet sıkıntılı.
Bende sırf o yüzden Millenicom kullanıyorum.
sabah girdim cillop gibiydi sıfır kasma sanki sunucu benim evdeymiş gibi oynuyordum. acaba akşamları mı problem çıkıyor?

sabah girdim cillop gibiydi sıfır kasma sanki sunucu benim evdeymiş gibi oynuyordum. acaba akşamları mı problem çıkıyor?
Evet doğru. Akşam saatleri kullanım yoğun olduğundan kapasiteye bağlı yavaşlama, ping vb. gibi problemler oluyor. Bu yaşadığın bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Yani her TürkNet kullanıcısında böyle olacak diye birşey yok. Teknik destek ekibine sorunu bildir, belki kapasiteyle ilgili bir güncelleme yapabilirler.

Evet doğru. Akşam saatleri kullanım yoğun olduğundan kapasiteye bağlı yavaşlama, ping vb. gibi problemler oluyor. Bu yaşadığın bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Yani her TürkNet kullanıcısında böyle olacak diye birşey yok. Teknik destek ekibine sorunu bildir, belki kapasiteyle ilgili bir güncelleme yapabilirler.
teşekkür ederim bugün bir konuşayım

Aslında ülkeye göre değişen bir durum olduğunu düşünüyorum. Ben de Turk Telekom kullanıyorum ve Battlefield 4 oynarken US ve Germany serverlerde hiçbir sorun yaşamazken RU serverları gibi serverlarda sık sık lag sorunu yaşıyorum. Hatta bu yüzden bazen kick yiyorum.
Coğrafya kaderdir.

cloudflare warp ile sıkıntısız giriyorum valla :D denedim normal şekildeyken kasma devam ediyor cloudflare açınca kasma bitti

O zaman o oyunun serverinin bulunduğu konumdan kaynaklı olabilir. Çünkü site sunucumuzda yurt dışında. Komple genel bi yurt dışı çıkış sorunu olsa siteye erişimde de sorun yaşardınız
Dediğiniz gibi, karşıdaki sunucunun bulunduğu bölgeye bağlı değişiyor. Peering mevzusu ile ilgili durum.

Geri