Finans Kripto Para Analiz Botu – Anlık Sinyaller ve Teknik Analiz

zibaoyunpvp

Metin2 Files Hizmetleri
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar!

Kripto para dünyasında alım-satım kararlarını desteklemek için geliştirdiğim otomatik analiz botunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu bot, RSI, EMA 200, yükselen/alçalan trendler, OBO/TOBO formasyonları ve destek-direnç seviyeleri gibi teknik analiz yöntemlerini kullanarak anlık sinyaller üretiyor.

Botun Temel Özellikleri:

✅ Anlık Alım-Satım Miktarları – Piyasanın hareketlerini anında takip eder.
✅ Teknik Analiz Sinyalleri – Önemli destek ve direnç seviyelerini belirler.
✅ RSI Paylaşımları – Aşırı alım veya aşırı satım bölgelerine giren coinleri tespit eder.
✅ Trend Analizleri – Yükselen ve düşen trendleri belirleyerek trend dönüş noktalarını gösterir.
✅ OBO/TOBO Formasyonları – Olası dönüş sinyallerini paylaşır.
✅ Otomatik Haber Paylaşımları – Güncel kripto para haberlerini analiz eder ve paylaşır.
✅ X Platformuna Otomatik Haber Gönderimi – Kripto para dünyasındaki gelişmeleri X platformunda (Twitter) anında paylaşır.
✅ Telegram Entegrasyonu – Tüm analizleri ve sinyalleri anlık olarak Telegram grubuna gönderir.

Kullanım Alanları:

• Kripto para yatırımcıları için anlık analiz ve sinyaller sunar.
  • Teknik analiz yapmak isteyenler için grafik desteği sağlar.
  • Piyasa trendlerini takip ederek doğru alım-satım kararları vermeye yardımcı olur.
  • Güncel haberleri takip ederek piyasa hareketlerini öngörme konusunda avantaj sağlar.

Bu botu geliştirme sürecinde sizlerin geri bildirimleri benim için çok önemli! Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

Destek olmak, tavsiyede bulunmak veya sorularınızı sormak için yorum bırakabilirsiniz!

Yapı 7 ay gibi bir sürede yapay zeka destekli tasarlanmıştır.

Şuanlık satmayı düşünmüyorum ancak tekliflere açığım

Screenshot_20240826_140312_Pydroid 3.webp
Screenshot_20250317_113732_Telegram.webp
Screenshot_20250317_113833_Telegram.webp
Screenshot_20250317_113839_Telegram.webp
Screenshot_20250317_113847_Telegram.webp
Screenshot_20250317_113858_Telegram.webp

Dosya Eklentileri

• Screenshot_20250317_113917_Telegram.webp
    Screenshot_20250317_113917_Telegram.webp
    141,3 KB · Gösterim: 3
Geri