Soru Kostüm SetBonus (TR)

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 65
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

okan4141

D E L I
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bu kostüm SetBonusu sistemi nasıl birşey wikiden baktım sırayla olması mı gerekiyor 1. Ürün bonusu 2.ci Ürün Bonusu vs. yazıyor. Mesela ben sadece saç ile bineğe bindim yine setbonusu veriyor mu yoksa belli bir sırası mı var. SetBonusu vermesi için illa ilk önce kostüm body mi olması lazım.

Set bonusu şöyle işliyor:
Silah - Başlık - Zırh kostümü + Pet + Binek
Minimum 2 item olunca belli bir oranda bonus veriyor. Tamamını yaparsan max bonusu alıyorsun.
Örneğin;
Başlık + silah = 5 canavar + 75 exp
Full set = 15 canavar + 200 exp gibi.

Edit: hatta yüzükte var tam set için. Silah yoktu set bonus için.

Örnek görsel:
Screenshot_2.webp

Minimum 2 item olunca belli bir oranda bonus veriyor. Tamamını yaparsan max bonusu alıyorsun.
Örneğin;

Örnek görsel:
19769 eklentisini görüntüle
Çok detaylı 🤌🏻

Örneğin;

Örnek görsel:
19769 eklentisini görüntüle
Herhangi bir sıralama yok örneğin pet ile yüzüğü giydim bana 2.ci ürün yani +%50 EXP bonus veririr. Yüzüğü çıkardım SetBonus etkisi gider fakat yüzük yerine saç giydim yine bana 2.ürün bonusu verir. Yani herhangi bir sıralama yok. ilk body giydim sonra pet çağırdım yine 2.ci ürün bonusu verir. sonra saç giydim bu sefer 3.cü ürün bonusu verir.

Herhangi bir sıralama yok örneğin pet ile yüzüğü giydim bana 2.ci ürün yani +%50 EXP bonus veririr. Yüzüğü çıkardım SetBonus etkisi gider fakat yüzük yerine saç giydim yine bana 2.ürün bonusu verir. Yani herhangi bir sıralama yok. ilk body giydim sonra pet çağırdım yine 2.ci ürün bonusu verir. sonra saç giydim bu sefer 3.cü ürün bonusu verir.
Aynen herhangi bir sıralama yok. Setten 2 ürün aynı anda kullanman yeterli minimum bonus almak için.
Max bonus için 5 itemide aynı anda kullanıyor olman lazım.