KGO Advanced Control Protection

• Konuyu açan Konuyu açan cosion
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 333

cosion

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Selam arkadaşlar tekrardan, anti cheat ilgilenenler için ekstra bir kaynak daha paylaşmak istiyorum.
Bu dosyalar bana ait değildir ve ücretsiz bir şekilde paylaşılmıştır. Fakat basit araştırmayla bulunamayabilir o yüzden forumda paylaşmak istedim. En altta credit verdim. Kendisinin ayrıca bir sürü ücretsiz paylaşımları vardır bilmeyenler çok diye tahmin ediyorum bakınabilirsiniz, işinize yarayan illa ki bir kaç şey bulursunuz.

Her neyse çok uzatmadan, içerisinde anlatım mevcut ben çok ilgilenmiyorum bu konularla şimdilik fakat ilgilenenler eklemeye çalışabilir.
Details.webp
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar tekrardan, anti cheat ilgilenenler için ekstra bir kaynak daha paylaşmak istiyorum.
Bu dosyalar bana ait değildir ve ücretsiz bir şekilde paylaşılmıştır. Fakat basit araştırmayla bulunamayabilir o yüzden forumda paylaşmak istedim. En altta credit verdim. Kendisinin ayrıca bir sürü ücretsiz paylaşımları vardır bilmeyenler çok diye tahmin ediyorum bakınabilirsiniz, işinize yarayan illa ki bir kaç şey bulursunuz.

Her neyse çok uzatmadan, içerisinde anlatım mevcut ben çok ilgilenmiyorum bu konularla şimdilik fakat ilgilenenler eklemeye çalışabilir.
Alıntılarda özel içerikler gözükmez.
wallhack ve speedhack kontrolü clientta, damage hack için genel limit konmuş ve sadece paketi modify etmiş, rpm, wpm için 2020’de ne engellediyse şimdiye kadar içinden geçilmiştir bile kendi anti hilesini yapacak için güzel başlangıç olabilir fakat prod için iş yapmaz

bu anti cheat denemiştim geçiliyor.
ama bu anticheatten şu bakıalbilir.
nerelere müdahele yapmış müdahale edilen yerler yapayz eka yardımıyla geliştirlebilir

Geri