Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Eklemek istediğin itemi şöyle bulabilirsin
Unpack edilmiş fileslerin dosyalarını kurcalarken hoşuna giden dosyayı kendi packına atabilirsin.
Mesela sandık mı arıyorsun mmotutkunları sandık iconlar yazarak bulabilirsin farklı forumların ismini aratarak ta bulabilirsin.
Eklemek istediğin itemi şöyle bulabilirsin
Unpack edilmiş fileslerin dosyalarını kurcalarken hoşuna giden dosyayı kendi packına atabilirsin.
Mesela sandık mı arıyorsun mmotutkunları sandık iconlar yazarak bulabilirsin farklı forumların ismini aratarak ta bulabilirsin.
icon diye arıyorum hocam silah zırh veya iç item bulamadım bi sayfa buldum ama ondada resimleri var url koplaya diyor kopyalıyorum okutuyorum sadece resim gözüküyor inidrme filan yok bi yardımcı olsan nerden nasıl temin ederiz
icon diye arıyorum hocam silah zırh veya iç item bulamadım bi sayfa buldum ama ondada resimleri var url koplaya diyor kopyalıyorum okutuyorum sadece resim gözüküyor inidrme filan yok bi yardımcı olsan nerden nasıl temin ederiz