Merhaba arkadaşlar,
Gün geçmiyor ki eksiklerimiz bitmesin ^_^
Bu duyuruda genelde hata düzeltmeleri hakkında bahsedeceğim.
- Ekipman görüntüleme sistemi baştan aşağıya yeniden yazıldı.
- Ekipman görüntüleme sisteminde yer alan sorunlar çözüldü. Bunlar;
- Engellediğiniz veya engellendiğiniz kişiye ekipman isteği yolladığınızda ekipman penceresinin direk açılması, artık engellendiğiniz veya engelli olduğunuz kişilere ekipman daveti gönderemeyeceksiniz.
- Fısıltıyı engelleyen kişilerde ekipman isteği yolladığınızda ekipman penceresinin direk açılması. Fısıltı engelli olsa bile ekipman isteği yollayabileceksiniz.
- Zindanda bulunan oyunculara ekipman isteği gönderemeyeceksiniz. (Oyuncunun dikkati dağılmasın diye.)
- Krallık Değiştirme sisteminde yer alan sorunlar çözüldü. Bunlar;
- Çevrimdışı pazar açıkken krallık değiştiremezsiniz. Krallık değiştirmek için çevrimdışı pazarı kapatmanız gerekecek.
- Fısıltı gruplarına üye veya sahibi olduğunuzda artık krallık değiştiremeyeceksiniz. Bunun sebebi diğer bayraktan oyuncularla Fısıltı Grupa alamadığınız için. Krallık değiştirirkende bulunduğunuz tüm gruplardan çıkmanızı veya dağıtmanızı isteyecektir.
- İsim Değiştirme sisteminde yer alan sorunlar çözüldü. Bunlar;
- Çevrimdışı pazar açıkken isim değiştiremeyeceksiniz. Sistem pazarı kapatmanızı isteyecek.
- İsim değiştirdikten sonra engellediğiniz kişiler silinmiyordu. Bu sorun çözüldü.
- Cinsiyet Değiştirme sisteminde yer alan sorunlar çözüldü. Bunlar;
- Kostüm takılı uyarı vermesine rağmen Değişim Tılsımı eşyasını siliyordu. Bu sorun çözüldü.
- Kostüm ve saç stili takılıyken artık cinsiyet değiştiremeyeceksiniz. Sistem size uyarı verecek ve kostümlerinizi çıkartmanızı isteyecek.
- Kostüm takılı uyarı vermesine rağmen Değişim Tılsımı eşyasını siliyordu. Bu sorun çözüldü.
- Güneş özütü ve ay özütü sol üstte gözükmüyordu. Bu sorun çözüldü.
- Kasılırken giriş ekranına atma sorunu çözüldü.
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: