Yardım karakter seçme ekranı degıstırme

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 148
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar bana karakter secme ekran dosyası lazım ben anlamadıgım ıcın elınde mevcut hazır olan dosya varsa atabılırmı veya yardım edebılırmı bu konu hakında ne yaptımsa hakında gelemedım fotorafta belırttıgım gıbı aynısında lazım bana ılgınız ıcın teşekür ederım allah razı olsun sımdıden

Dosya Eklentileri

• 222222.webp
    222222.webp
    179,5 KB · Gösterim: 12
Son düzenleme:
Merhaba,
Anladığım kadarıyla görünüşü eski haline çevirmek istiyosun. 1.fotoğraf official karekter seçme ekranı diye geçer. Buradaki bilgiler introselect.pyden çekiyor. Fotoğraf 2deki filesin introselect.pysini fotoğraf1deki filese atabilirsin. Eksik çıkarsa tamamlarsın düzelir. Ya da aşağıda vereceğim dosyaları incele ona göre alırsın diğer fotoğraftaki filesten. Aşağıda vereceğim dosyalar fotoğraf 1 görünümü bu arada. Kafan karışmasın ne diyosa tersini yapıcaksın. 🤣🤣

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Merhaba,
Ne dediğiniz tam olarak anlaşılmamaktadır. Teşekkür mü ediyorsunuz yoksa yardım konusu mu istiyorsunuz belli değildir. Lütfen konu açarken ve yorum atarken noktalama işaretlerine dikkat ediniz.

Merhaba,
Ne dediğiniz tam olarak anlaşılmamaktadır. Teşekkür mü ediyorsunuz yoksa yardım konusu mu istiyorsunuz belli değildir. Lütfen konu açarken ve yorum atarken noktalama işaretlerine dikkat ediniz.
hocam hem teşekür ettım hem bılgı almak ıstedım türkçe sorunu var dıye eksıklık olabılır her ınsanda hata kusur var ılla sorun olur anlamına getırmeyın her ınsanda aynı degıldır kufur etmedım guzel konustum gayet anlamıyacak bır durum olmadıgını dusunuyorum yınede bır kusur varsa kötü düşünmeyin

Merhaba,
Anladığım kadarıyla görünüşü eski haline çevirmek istiyosun. 1.fotoğraf official karekter seçme ekranı diye geçer. Buradaki bilgiler introselect.pyden çekiyor. Fotoğraf 2deki filesin introselect.pysini fotoğraf1deki filese atabilirsin. Eksik çıkarsa tamamlarsın düzelir. Ya da aşağıda vereceğim dosyaları incele ona göre alırsın diğer fotoğraftaki filesten. Aşağıda vereceğim dosyalar fotoğraf 1 görünümü bu arada. Kafan karışmasın ne diyosa tersini yapıcaksın. 🤣🤣

teşekür ederim hocam bu bana gonderdıgınız dosyayımı ekleme yapmam gerekıyor

Merhaba,

hocam eskı halıne cevırmıyorum 2 proje uzerınde calısıyorum bu nedenle fotoraf 2 de belırttıgım sıstemı fotoraf 1 eklemek ıstedım

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
hocam eskı halıne cevırmıyorum 2 proje uzerınde calısıyorum bu nedenle fotoraf 2 de belırttıgım sıstemı fotoraf 1 eklemek ıstedım
Hocam 2 fotoğraf arasında sistem yok. Bu karekter seçme ekranı. Bu sisteme girmez anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Size gönderdiğim dosya fotoğraf 1i yapmak için kullanılıyo yani fotoğraf 2deki görünüşü fotoğraf 1 gibi yapmak için size gönderdiğim dosyayı kullanıcaksınız eğer tam tersi yani fotoğraf 2deki görünümü fotoğraf 1 gibi yapmak istiyosan dosyadaki yapılacakların tam tersini yapıcaksın.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Hocam 2 fotoğraf arasında sistem yok. Bu karekter seçme ekranı. Bu sisteme girmez anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. Size gönderdiğim dosya fotoğraf 1i yapmak için kullanılıyo yani fotoğraf 2deki görünüşü fotoğraf 1 gibi yapmak için size gönderdiğim dosyayı kullanıcaksınız eğer tam tersi yani fotoğraf 2deki görünümü fotoğraf 1 gibi yapmak istiyosan dosyadaki yapılacakların tam tersini yapıcaksın.
dogrudur hocam ben fotoraf 2 dekı gorunumu fotoraf 1 uygulamak ıstedım

Geri