Çözüldü karakter nıck yanında bayragı kaldırma

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 118
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar bayragı lonca kurulmaya sabıtledım yanlız oyun karakter nıck bolumu sabıt duz ısım kalması gerekıyor kaldırmak ıstıyorum nerden kaldırabılırım benı yonlendırırsenız ve bılgı paylaşırsanız sevınırım tesekur ederım sımdıden

Dosya Eklentileri

• 22222.webp
    22222.webp
    42,5 KB · Gösterim: 26
pekı hocam yardımcı olma ıhtımalınız varmı veya kaldırırsak buıld etmemız gerekıyormu tekrar

I want to help you but I did not understand a little bit. Do you want to remove the Turkish flag from the side of the name?

Sorun çözülmüştür. UserInterfacede PythonTextTail.cpp ve PythonTextTail.h dosyalarından bayrak kaldırıldı.

Kanıt:

kanıt.webp

Çözüm
Sorun çözülmüştür. UserInterfacede PythonTextTail.cpp ve PythonTextTail.h dosyalarından bayrak kaldırıldı.

Kanıt:

19867 eklentisini görüntüle
sorunu arkadaşımız pytoon taraflı duzenleme yaparak buıld ettıkten sonra sorun cozulmustur kendısıne tesekurlerımı ve saygılarımı ıletıyorum allh razı olsun yardımcı oldugu ıcın hıc bır proglem kalmamıstır

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri