Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar,
Bu verilere zaten teorik olarak şuan sahipsiniz, yeniden aramanızı gerektiren bir durum aslına bakarsanız yok : ) Biraz zaman ile bunları parçalayabilir ve bir ikon haline getirebilirsiniz. Bu etapta ben sizin için
art uzmanlarından bir ricada bulundum, bu ikonları çok daha yüksek bir kalitede size ücretsiz sunuyorum, tek yapmanız gereken şey siz ya da bir başkasının bu ikonları parçalaması ve 32x32 ya da 64x64 formatında kaydettirmektir. Ardından dilediğiniz gibi özgürce kullanabilirsiniz.
Before/After:
Merhabalar,
Bu verilere zaten teorik olarak şuan sahipsiniz, yeniden aramanızı gerektiren bir durum aslına bakarsanız yok : ) Biraz zaman ile bunları parçalayabilir ve bir ikon haline getirebilirsiniz. Bu etapta ben sizin için
art uzmanlarından bir ricada bulundum, bu ikonları çok daha yüksek bir kalitede size ücretsiz sunuyorum, tek yapmanız gereken şey siz ya da bir başkasının bu ikonları parçalaması ve 32x32 ya da 64x64 formatında kaydettirmektir. Ardından dilediğiniz gibi özgürce kullanabilirsiniz.
Before/After:
Merhabalar,
Before/After: