Yardım karakter bonusları navicat

• Konuyu açan Konuyu açan igul97
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 79
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

igul97

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba karakter bonuslarının nerden gediğini navicatta hangi tablodan kontrol edebilirim ? Bir kaç oyuncuda karakter güçleri diğer oyunculara göre fazla görünmekte bunun kaynağını nasıl bulurum ?

1734260799507.webp
Mesela burda arkadaşın %20 fazlası var kaynağını nasıl bulacığımı bilmiyorum

Merhaba karakter bonuslarının nerden gediğini navicatta hangi tablodan kontrol edebilirim ? Bir kaç oyuncuda karakter güçleri diğer oyunculara göre fazla görünmekte bunun kaynağını nasıl bulurum ?

20644 eklentisini görüntüle Mesela burda arkadaşın %20 fazlası var kaynağını nasıl bulacığımı bilmiyorum
player veritabaninda affect tablosu mevcut biyolog gorevinden veya başka bir görevden etki aldığı zaman affect olarak verilir genelde. Affect tablosundan görebilirsin dostum

player veritabaninda affect tablosu mevcut biyolog gorevinden veya başka bir görevden etki aldığı zaman affect olarak verilir genelde. Affect tablosundan görebilirsin dostum
affect tablosu nasıl okunuyor örneğin karakterin idsini biliyorum ötekin satırlar ne anlama geliyor?

1734264228132.webp

Geri