Yardım k envanterden pazara item sürükleme

• Konuyu açan Konuyu açan darkbloodly
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 61
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

darkbloodly

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba, k envanterden pazara item sürükleyince herhangi bişey olmuyor, fiyat vs sormuyor haliyle ekleyemiyorum. bunun için nereleri kontrol etmeliyim, ya da nası bi yol izlemeliyim?

merhaba, k envanterden pazara item sürükleyince herhangi bişey olmuyor, fiyat vs sormuyor haliyle ekleyemiyorum. bunun için nereleri kontrol etmeliyim, ya da nası bi yol izlemeliyim?
root/uiprivateshopbuilder.py aç

arat:

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if player.SLOT_TYPE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY != attachedSlotType:

Değiştir:

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if (player.SLOT_TYPE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_SKILL_BOOK_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_UPGRADE_ITEMS_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_BOX_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_EFSUN_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_CICEK_INVENTORY != attachedSlotType):

root/uiprivateshopbuilder.py aç

arat:

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if player.SLOT_TYPE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY != attachedSlotType:

Değiştir:

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
if (player.SLOT_TYPE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_SKILL_BOOK_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_UPGRADE_ITEMS_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_BOX_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_EFSUN_INVENTORY != attachedSlotType and player.SLOT_TYPE_CICEK_INVENTORY != attachedSlotType):

hocam orası ayarlı zaten, benim offline shop'ta da k envanter için kodlar var ancak benim k envantere uyumlu değil, örnekleri var onların benimki ile değiştirilmesi lazım

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

upload ettim, müsait zamanınızda bakıp uyarlama şansınız var mı acaba? uiprivateshop.py (benim offline shop uisi) kodların doğru olduğunu şuradan biliyorum, başka bi filesten bi k envanter sökmüştüm. direkt slot isimleri falan bu offline shop ile uyumlu olduğu için hiç ekstra ayar yapmadan çalışmıştı, ancak o k envanterde çok fazla sorun oldugu için şuanki kullandığım sisteme geçtim. ancak uyarlamasını yapamadım maalesef.

Geri