Yardım itemlere sürekli yeni etiket gelmesi

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 84
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar envanterıme en ufak ıtem alsamda bu yeni etiketi her daım geliyor ben bunu kaldırmak ıstıyorum kompıle game sourcedenmı ıslem yapmam gerekiyor yoksa clıent sourcedenmı yardımcı olursanız sevınırım yada musaıt olupta yardımcı olan varsa sevınırım teşekürler

Dosya Eklentileri

• 22222.webp
    22222.webp
    2,8 KB · Gösterim: 33
Higlight efekti mantığı işte efekti döngüden çıkartıp tek bir resimin dosya yolunu almış gördüğüm kadarıyla.

Daha önceleri eklediğim zaman yeni bir parametre ekleniyordu server tarafında örneğin prototipde bHighlight = false gibi sonra bunu true olarak argümanda giriyorlar örneğin SetItem(….,….,true); paket ile true olarak gidiyor. Eğer öyleyse argümandan çıkar prototipde default olarak false kalsın daha önce denemedim kodlarına da bakmadım sadece bir fikir.

peki okan bey bu client source taraflımı islem yapmamız gerekiyor yoksa game source taraflımı Ben client game source taraflı etiket kodlamalarına Baktım Her Hangi Bir Etikete Yeni ye Ait turkce ingilizce yazılı sonuca varamadım yapay zeka arastırması destegi almama rahmen cozumu yok varsa ben bulamamısım

Geri