- Ticaret Puanı
- 0
merhaba iyi geceler.
Kendi server'ımda item_proto.txt ve item_names.txt düzenlemesi yaptım sıralamayı artan şekilde yaptım. Excel üzerinden düzenlemeler yaptım. Gereksiz bulduğum itemleri sildim, numarayı artan sıralama olarak sıralattım vs. files'ıma attıktan sonra reboot işleminden sonra server hata verdi. Şunu da belirteyim oyundaki ölü balıklar TYPE değerleri ITEM_GIFTBOX değerindeydi ve SUB_TYPE değerleri 0'dı. Ben TYPE değerini ITEM_MATERİAL'e çekmiştim hepsini. Reboottan sonra syserr dosyasında 27803 kodlu itemde sub_type değerinin 0 olmasından dolayı hata verdiğini yazıyordu. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar reboot sonrasında yine giriş yapamadım son syseer dosyası şu :
Yardımcı olursanız çok sevinirm.
İtem_names.txt:
İtem_proto.txt:
Kendi server'ımda item_proto.txt ve item_names.txt düzenlemesi yaptım sıralamayı artan şekilde yaptım. Excel üzerinden düzenlemeler yaptım. Gereksiz bulduğum itemleri sildim, numarayı artan sıralama olarak sıralattım vs. files'ıma attıktan sonra reboot işleminden sonra server hata verdi. Şunu da belirteyim oyundaki ölü balıklar TYPE değerleri ITEM_GIFTBOX değerindeydi ve SUB_TYPE değerleri 0'dı. Ben TYPE değerini ITEM_MATERİAL'e çekmiştim hepsini. Reboottan sonra syserr dosyasında 27803 kodlu itemde sub_type değerinin 0 olmasından dolayı hata verdiğini yazıyordu. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar reboot sonrasında yine giriş yapamadım son syseer dosyası şu :
Kod:
SYSERR: Feb 3 03:23:47 :: pid_init:
Start of pid: 1075
SYSERR: Feb 3 03:23:47 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Feb 3 03:23:56 :: Load: DirectQuery failed(SELECT login FROM block_exception)
SYSERR: Feb 3 03:25:13 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 17
SYSERR: Feb 3 03:25:13 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 19
SYSERR: Feb 3 03:25:13 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 20
SYSERR: Feb 3 03:25:14 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 18
SYSERR: Feb 3 03:31:54 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.
İtem_names.txt:
İtem_proto.txt:
Son düzenleme: