intel H55 diyo anakart modeliAnakartın markası ve modeli ile bulursun
yüklü şuanDriver booster indir
burayı diyorsan en iyi güncellemeler zaten yüklüü diyorWindows zaten yükler güncelleştirmelere bakın.
Hocam driver yüklü zaten HD grafik birimi vardır masaüstü sağ tık yap boş biryere o varsa sıkıntı yokturburayı diyorsan en iyi güncellemeler zaten yüklüü diyor
yükledim ama bişey anlamadım sürücü güncellemelerine basınca intel support assisstans ı indir diyo kurulum sırasında bilinmeyen hata nedeniyle kurulum başarısız diyoMerhabalar,
Sistem Araçları : - AIDA64 Extreme Edition (Build 6.20.5326) Kurulumu ve Full İndir programı kullanarak, ekran kartının hangi model olduğunu görebilirsiniz (intel ya da diğer marka). Ekran kartı driver yüklü değil ise RAM üzerinden görüntü belleği olarak kullanıyor olabilir. Bu nedenle intel hd graphics olarakta gözüküyor olabilir.
İyi forumlar.
Modelin tam adını öğrendikten sonra google ile arama yapıp indirmen gerekiyor, programdan güncelleme yapmayın. Görüntü bağdaştırıcıları ekranından görüntü atabilirseniz model isminden link gönderebilirim.yükledim ama bişey anlamadım sürücü güncellemelerine basınca intel support assisstans ı indir diyo kurulum sırasında bilinmeyen hata nedeniyle kurulum başarısız diyo
Modelin tam adını öğrendikten sonra google ile arama yapıp indirmen gerekiyor, programdan güncelleme yapmayın. Görüntü bağdaştırıcıları ekranından görüntü atabilirseniz model isminden link gönderebilirim.