iMetin Unpack | Yeni Karakter Cadı

• Konuyu açan Konuyu açan pasha37
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 380

pasha37

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Son günlerde 10 yıldır aktif oyunda kullanılan artemisia nedense sebepsiz yere tekrar gündeme gelmeye başladı ancak bu karakter daha yeni, tam haldayken pek farkedilmedi. yeni sunucu açmayı düşünenler için güzel reklam sağlayabileceğini düşündüğümden paylaşmak istedim.

Unpack:
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Server tanıtım:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Oynanış video:

Teşekkürler, forumlarını incelerken çok ilginç bir sistem gördüm, karakter ticareti için çar paketleme sistemi getirmişler, istediğiniz bir çarı sandığa koyup başka id de açabiliyorsunuz, hakikaten ilginçmiş. 😄

Teşekkürler, forumlarını incelerken çok ilginç bir sistem gördüm, karakter ticareti için çar paketleme sistemi getirmişler, istediğiniz bir çarı sandığa koyup başka id de açabiliyorsunuz, hakikaten ilginçmiş. 😄

polaklar başka bir seviye

ben önce knight online sandım efektlerden

Knight Online oyunun da mevcut olan bir sistem sanırım oradan esinlenilmiş sizin gibi yetenekli insanların Knight Online oyunundan esinlenip uyarlayabileceği çok şey olduğunu düşünüyorum

Son günlerde 10 yıldır aktif oyunda kullanılan artemisia nedense sebepsiz yere tekrar gündeme gelmeye başladı ancak bu karakter daha yeni, tam haldayken pek farkedilmedi. yeni sunucu açmayı düşünenler için güzel reklam sağlayabileceğini düşündüğümden paylaşmak istedim.

Unpack:
Alıntılarda özel içerikler gözükmez.

Server tanıtım:

Oynanış video:

bu karakter oyuna entregre edilebilirmi peki ?

Knight Online oyunun da mevcut olan bir sistem sanırım oradan esinlenilmiş sizin gibi yetenekli insanların Knight Online oyunundan esinlenip uyarlayabileceği çok şey olduğunu düşünüyorum
ko da zaten var karakter satışı . buraya getirmeleri iyi olmş mantklı

dosyalara baktım da bunlar wolfmanın kodlarını değiştirmiş yeni bir karakter gibi eklememişler.
modellerini değiştirmişler. bu unpack sayesinde yapılır aslında bu.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

Evet, aynı eklenti Ervelia dedikleri oyunlarında da var. Hem de pazara koyduğunuzda target info eklentisi sayesinde karakterin envanterlerinden tutun o karakterin pazarında ne kadar ne, statları, skillerine kadar gösteriyor. Bu tarz bir fikir üzerinde çalışıyoruz aslında fakat ne kadar tutarlı bilemedim.

Evet, aynı eklenti Ervelia dedikleri oyunlarında da var. Hem de pazara koyduğunuzda target info eklentisi sayesinde karakterin envanterlerinden tutun o karakterin pazarında ne kadar ne, statları, skillerine kadar gösteriyor. Bu tarz bir fikir üzerinde çalışıyoruz aslında fakat ne kadar tutarlı bilemedim.
öyle bi sistem şuan TR serverinde tek gidicek oyun bana göre. rina olabilir saltanat olabilir lord metin2 olabilri hani para marjı yüksek ve uzun yıllık oyunlarda işe yarar. yeni oyunlara gitmez

Kora abi elinde Artemisa'nin full hali var ise paylaşabilir misin (fixlerinden de bahsediyorum) umarım elinde vardır abi

Bence çok iyi sistem, pazarda karakter satmak oyuncu olarak düşününce çok ilginç gelirdi şahsen, kesinlikle yapın derim. KO'da olduğunu da yeni öğrendim, o da benim ayıbım olsun. 😄

Geri