Yardım Hiç bir efekt görünmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan dorje
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 151
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

dorje

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
İşte yaşadığım yeni problem:
Oyunda hava kılıcı gm logosu ve diğer hiç bir efekt görünmemekte.
Etc kısmı ile alakalı olduğunu sanmıyorum daha önceden aldığım bir release exe den girdiğimde tüm efektler görünürken şu an hiç bir efekt görünmemekte.

0123_224208.webp

Son düzenleme:
Merhaba oyuna bir kaç sistem ekledim oto toplama vs daha önce aldığım release exe de hata yok ondada oto toplama var fakat sorunsuz topluyor.
Tabi ondan sonra bir iki sistem ekledim ve yaptığım değişiklikler oldu tekrar client build aldığımda ise yere item düştükten sonra oyuna lag giriyor ve neredeyse 30 sn işlem yapmıyor 30. saniye sonunda topluyor itemları. Bu hatayı daha önce alan yaşayan varsa fikir verirse sevinirim fakat benim sormak istediğim şu bunun nereden kaynaklanıyor olabileceğini incelemek için hangi dosyaları incelemem gerek. Ters giden şeylere dair uyarıları nereden kontrol edebilirim. Client syserr da herhangi bir hata mevcut değil.
en sağlıklısı tersine mühendislik eklediin sistemleri kaldırarak geriye al hangi sistem sorunlu anca öyle bulursun syser vermiyorsa eğerki birde her sistem ekledikten sonra top değerlere bakarak kontrol etmende fayda var

Geri