- Ticaret Puanı
- 0
Selam arkadaşlar bir yerde takıldım bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Filesteki hasar değişkenlerini ve mob hp değerini int'ten int64_t'e yükselttim. Birde ek olarak şu forumda olan hasar çarpanı olayını ekledim, tek olayı zaten battle.cpp'deki return iAtk istediğimiz değerle çarpıp döndürmek ben 100 ile çarptım. Hasarı 100 kat arttırması için. Yaşadığım problem debug modda çalıştırınca böyle çıkıyor. Hasar düşükken sorun yok ama 1kt civarını geçince böyle bir hata veriyor. Release ile build alınmış clientte syserr vs vermeden direkt kapanıyor. Ne client ne de server tarafında syserr çıkmıyor.
Burada damage = 1kt 022t 585m 030k 334, buradan devam edince verdiği hata bu:
Bahsettiği kod bloğuda burası, burada hiç değişiklik yapmadım.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şu konuyu tamamen çözdüğümde foruma konu açıp detaylı hasar ve yang limitini int64_t yükseltmeyi paylaşmayı düşünüyorum. Yang var ama hasarı daha önce uğraşıp paylaşan olmamış.
Burada damage = 1kt 022t 585m 030k 334, buradan devam edince verdiği hata bu:
Bahsettiği kod bloğuda burası, burada hiç değişiklik yapmadım.
Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şu konuyu tamamen çözdüğümde foruma konu açıp detaylı hasar ve yang limitini int64_t yükseltmeyi paylaşmayı düşünüyorum. Yang var ama hasarı daha önce uğraşıp paylaşan olmamış.