Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 11.942 Çözümler 567 Beğeni 13.664 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 13 Mayıs 2016 #1 Foruma yeni eklenen hareketli yüz ifadeleri şu şekildedir; :alkis_hareketli::asik_hareketli::gul_hareketli::kizgin_hareketli::korku_haretkli::uzgun_hareketli::yetli_hareketli:
Foruma yeni eklenen hareketli yüz ifadeleri şu şekildedir; :alkis_hareketli::asik_hareketli::gul_hareketli::kizgin_hareketli::korku_haretkli::uzgun_hareketli::yetli_hareketli:
B BLeeZ Üye Üye Mesaj 7 Beğeni 2 Puan 405 Ticaret Puanı 0 26 Mayıs 2016 #2 Teşekkürler, ellerinize sağlık... :alkis_hareketli:
Enver A Marjinx Emekli Üye Mesaj 127 Beğeni 83 Puan 721 Ticaret Puanı 0 27 Mayıs 2016 #3 Whistle demiş ki: Foruma yeni eklenen hareketli yüz ifadeleri şu şekildedir; :alkis_hareketli::asik_hareketli::gul_hareketli::kizgin_hareketli::korku_haretkli::uzgun_hareketli::yetli_hareketli: Hepsini görmek için tıklayın... Bunlar güzelmiş. Bana bi yerden tanıdık geliyor bu ifadeler
Whistle demiş ki: Foruma yeni eklenen hareketli yüz ifadeleri şu şekildedir; :alkis_hareketli::asik_hareketli::gul_hareketli::kizgin_hareketli::korku_haretkli::uzgun_hareketli::yetli_hareketli: Hepsini görmek için tıklayın... Bunlar güzelmiş. Bana bi yerden tanıdık geliyor bu ifadeler
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 11.942 Çözümler 567 Beğeni 13.664 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 27 Mayıs 2016 #4 Enver A demiş ki: Bunlar güzelmiş. Bana bi yerden tanıdık geliyor bu ifadeler Hepsini görmek için tıklayın... Onedio'dan çarktım Forumdaki şu ifadeleride facebook sticker diye bişey var oradan alıp ekledim. Maksat foruma renk gelsin
Enver A demiş ki: Bunlar güzelmiş. Bana bi yerden tanıdık geliyor bu ifadeler Hepsini görmek için tıklayın... Onedio'dan çarktım Forumdaki şu ifadeleride facebook sticker diye bişey var oradan alıp ekledim. Maksat foruma renk gelsin
Enver A Marjinx Emekli Üye Mesaj 127 Beğeni 83 Puan 721 Ticaret Puanı 0 27 Mayıs 2016 #5 :gul_hareketli::gul_hareketli: