Yardım Great offline shop süre seçme hatası

• Konuyu açan Konuyu açan razuning
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 85
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

razuning

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar,

daha önce eklemiştim ama bir sorun yaşamamıştım ilk defa başıma geliyor bu sorunun packle alakalı olduğunu hatırlıyorum araştırdığımda konu göremedim yardımcı olur musunuz?

1742111319302.webp

kanka bu shop çok eski kullanma bence

Great'i 1k onlineye kadar sorunsuz oynatmıştım herhangi bir şişme vs. yoktu syserr dahi yoktu 2-3k lı oynatan oyunlar da gördüm tabii ikarus daha optimizasyonlu ama kişinin fantezisine hangisi uygunsa onu kullanıyor

kanka bu shop çok eski kullanma bence

bende ki versiyonunda sqldan ayarlanıyordu eklemen lazım bir kontrol et istiyorsan

Bence en sağlıklısı ikarus kullanman. Sistem Ekleme Videoları #1 Great Offline Shop şu konuda hasan hocam kurulumunu göstermişti fakat bir üye konunun altına sistemde bug olduğunu söylemişti.

Great'i 1k onlineye kadar sorunsuz oynatmıştım herhangi bir şişme vs. yoktu syserr dahi yoktu 2-3k lı oynatan oyunlar da gördüm tabii ikarus daha optimizasyonlu ama kişinin fantezisine hangisi uygunsa onu kullanıyor
bir müşteriye ekliyorum bunda yine sql ama sql ekli olduğu halde veriyi oraya yazmıyor başta dbden sandım ama packsel

Geri