Çözüldü gr2'den fbx'e çevirmek için program

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 140
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

hasanmacit

UsProject / discord: hasanmacit
Süper Moderatör
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
6
var mı bilen gören duyan bir program araç herhangi bir şey. chat gpt noesis diyor ama sitesini bulamadım. internette bulduğum bir araçta çeviriyi yapamadı. bilen varsa kolay yolunu söylerse sevinirim.​

Bizim forumda 1 konu vardı bunla ilgili ne kadar faydası var bilmiyorum izlersin videoları

Aşağıda da 1 program var sanırım belki işini görür cano
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Forumda bi konu açılmış eskiden. Baya modelleri, texture'ları, haritaları falan export/convert etmişler. Çok güzel gözüküyordu. Ben de merak etmiyor değilim. Özellikle haritaların dönüştürülmesi kısmını çok merak ediyorum. @Whistle

Benim kullandığımı yükledim kullanabilirsin.

nasıl çalıştırıyoruz hata veriyor gr2 seçince
Bizim forumda 1 konu vardı bunla ilgili ne kadar faydası var bilmiyorum izlersin videoları

Aşağıda da 1 program var sanırım belki işini görür cano

bu ikisi de olmadı ilk videodaki noesis zaten sanırım onu deniyorum şimdi

söylemeyi de unuttum klasöre granny.dll atınca ilk aldığım hata yerine başka hata aldım. bu dosyaları nereye atmak gerekiyor farkediyor mu
bu yeni verdiğim dosyayı indir direkt yönetici olaak çalıştır herhangi bir şey yapmana gerek yok.
soldan klasörü seç sonra ortada dosyalar çıkacak gr2 olan hangi dosyayı exportlamak istiyorsan ona sağ tıkla tamamdır.

bu yeni verdiğim dosyayı indir direkt yönetici olaak çalıştır herhangi bir şey yapmana gerek yok.
soldan klasörü seç sonra ortada dosyalar çıkacak gr2 olan hangi dosyayı exportlamak istiyorsan ona sağ tıkla tamamdır.
yönetici olarak çalıştırmayınca olmuyor mu

Forumda bi konu açılmış eskiden. Baya modelleri, texture'ları, haritaları falan export/convert etmişler. Çok güzel gözüküyordu. Ben de merak etmiyor değilim. Özellikle haritaların dönüştürülmesi kısmını çok merak ediyorum. @Whistle

Kendi çevirici programları vardı

var mı bilen gören duyan bir program araç herhangi bir şey. chat gpt noesis diyor ama sitesini bulamadım. internette bulduğum bir araçta çeviriyi yapamadı. bilen varsa kolay yolunu söylerse sevinirim.​
bütün gr2 modellerini fbx e cevirebilirsin rahatlıkla. 3d max 2018 2008 2007 de sorunsuz.. tek yapman gereken üzerine bırak exe nin

ama sana tavsiyem onun yerine gr2 ~GrnReaderD2 kullan çünkü plungleride eklediğin de gr2 3dmaxda açarsın sonra geri düzeltip kapatırsın gr2 olarak. fbx e cevirdiğinde model bütün özelliğini ve ayarlamalarını kaybedecektir. ~GrnReaderD2 bunun ile yapıp 3dmax üzerinde açman ve kullandıgın 3d max plungleri ilede gr2 geri cevirip kullanman daha kolaydır. ayarları bozulmaz pek. tam olarak ne amaçla böyle birseye ihtiyaç duydugunu söylersen yardımcı olabilirim. modelli 3dmax a cevirme logo sökme sıfırdan npc yapma mob yapma düzenlemeler hepsi hakkında sana destek olabilirim profesyonel olarak sadece amaçın nedir paylaşırsan yardımcı olabilirim. modeli 2.11 istiyorsan 3 max 2018 kullanmalısın granny2.9 istiyorsan 7 8 işini görür istersen sana 2018 ile bütün plungleri kurabilirim.

bütün gr2 modellerini fbx e cevirebilirsin rahatlıkla. 3d max 2018 2008 2007 de sorunsuz.. tek yapman gereken üzerine bırak exe nin

ama sana tavsiyem onun yerine gr2 ~GrnReaderD2 kullan çünkü plungleride eklediğin de gr2 3dmaxda açarsın sonra geri düzeltip kapatırsın gr2 olarak. fbx e cevirdiğinde model bütün özelliğini ve ayarlamalarını kaybedecektir. ~GrnReaderD2 bunun ile yapıp 3dmax üzerinde açman ve kullandıgın 3d max plungleri ilede gr2 geri cevirip kullanman daha kolaydır. ayarları bozulmaz pek. tam olarak ne amaçla böyle birseye ihtiyaç duydugunu söylersen yardımcı olabilirim. modelli 3dmax a cevirme logo sökme sıfırdan npc yapma mob yapma düzenlemeler hepsi hakkında sana destek olabilirim profesyonel olarak sadece amaçın nedir paylaşırsan yardımcı olabilirim. modeli 2.11 istiyorsan 3 max 2018 kullanmalısın granny2.9 istiyorsan 7 8 işini görür istersen sana 2018 ile bütün plungleri kurabilirim.
unreal engine 5e karakterleri geçiricem çok profesyonel şekilde geçirmesine gerek yok geçirebiliyor muyum diye bakıcam sadece.

unreal engine 5e karakterleri geçiricem çok profesyonel şekilde geçirmesine gerek yok geçirebiliyor muyum diye bakıcam sadece.
geçer dene üstüne bırak gr2 direk olarak fbx dosyasını veriyor. fakat tek suna dikkat etmelisin. granny 2.9 ise model 7 8 kullanmalısın yok kareler ve pürüzler seni bekler. 2.11 model için 2018 kullanmalısın . granny 2.9 model de 2018 kullanabilirsin fakat kareleri ve pürüzleri göreceksin o kare ve pürüzleri kapatmayı her babayiğit yapamaz ama ben kolaylıkla yapabilirim. logo sökerken 2.9 modeli 2.11 yaptıgımda ögrenmiştim. dene aklına takılan olursa çekinme. aslında granny modellerin hepsini unity vb. oyun motoruna taşımak yerine aynı oynun daha iyisi yapılabilir. gerekli model olsa yeter. bu senin bahsettiğin olaylar sıfır bir oyun yapmaktan daha fazla ugraştırıcak seni emin ol. bütün modelleri fbx e sorunsuz iskelet yapısı ile oluşturup pürüzsüz yüksek kalite geçirmek delirtebilir. bazı modellere 2 gün bile ugraşabilirsin aralıksız.
önce 3 d max a geçir saglam sonra unreal engine dönüştürürsün

Şu Adımları ve Yol Haritasını İzle Senin İçin Oluşturdum..
1.3d max 2018 indir kur full yap
2. 3d max 2018 plug ekle metin2 için modeli dışa aktarabilmek için.
3.modeli içe aktarabilmek için ise GrnReaderD2 bul indir. ve 2018 klasörünün içine at.
4. gr modelini tut ve GrnReaderD2 exe sürekle çıkan dosyayı 3d max ile aç
5.açılan modele dds lerini ekle ve renklendir.
6. dışa ister gr2 ister fbx atarak aktar.. aktarırken ctrl a yap ki iskelet vb. varsa hepsi dönüştürülsün. ctrl a önemli. dediğim gibi bu granny 2.11 model için. yoksa kareler seni yorar 2.9 bir modele uygularsan. 2.9 model için ise 7 ve 8 kullan ama tavsiye etmem 2018 iyidir. kareler için destek saglarım. kolayca yada sen bana bir sistemi kurmamda yardım edersen senin için bu modelide ben hazırlayabilir hatta bilgisayarıma baglanıp yaparken izlemeni saglayabilirim. akşam
7. fbx i istediğin formata dönüştürebilirsin sonrasında.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri