Çözüldü gr2 en güncel sürümü arıyorum 2024

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

canbab12

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar metin2 yürüme bekleme ve atak gibi animasyonlarını almak için gr2 en güncel sürümü varmı bildiğiniz çoğu sürüm açmıyor animasyonları hiç bir şekilde açamadım exe olarak gr2 indiriyorum animasyonları göstermiyor
amacım ise ordaki bekleme animasyonu ve koşma animasyonu düzenlemek hazır elinde fbx olan varsa gönderebilir mi yoksada bana birisi yardımcı olabilir mi bir çok link denedim hepsi kırık olanlarda zırhları gösteriyor ama animasyonları göstermiyor foruma baktım çok eski anlatımlar var Granny 2.9.12.0 Granny 2.8 denedim yok bütün itemleri Granny gösteren bir exe lazım animasyonları görmek için yardımcı olursanız sevinirim eğer konu cevaplanırsa uygun yere taşıyıp sabit yaparsak bir çok arkadaşa faydası olur

Son düzenleme:
Çözüm
animasyonları açamazsın zaten. animasyonları görmek için önce savaşçının herhangi bir modelini aç sonra animasyon gr2 sini açtığın savaşçı gr2 sinin üstüne sürükle. sonra animations kısmından yüklediğin animasyonu seç.
animasyonları açamazsın zaten. animasyonları görmek için önce savaşçının herhangi bir modelini aç sonra animasyon gr2 sini açtığın savaşçı gr2 sinin üstüne sürükle. sonra animations kısmından yüklediğin animasyonu seç.

Çözüm
anladım bende diyorum benim gr2 bozuk heralde açmıyor sanıyorum

dediğini yapınca oldu teşekkürler

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri