Programın foruma çıkış bilgileri :
Tarih : 23.03.2018
Saat : 19:45
Toplam serverinize kaydolan kişi sayısını öğrenebilirsiniz.
Toplam serverinize kayıtlı karakterlerin sayısını öğrenebilirsiniz.
Serverinizde bulunan toplam banlı karakterlerin sayısını öğrenebilirsiniz.
Serverinizdeki toplam item sayısını öğrenebilirsiniz.
Serverdeki toplam lonca sayısını öğrenebilirsiniz.
Item-proto'da bulunan itemlerin sayısını öğrenebilirsiniz.
Mob-proto'da bulunan itemlerin sayısını öğrenebilirsiniz.
Programda bulunan " Karakter düzenle " seçeneği ile karakterleri kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.
Sorunsuz birşekilde programdan karaktere ep yollayabilirsiniz.
Serverinizde anlık olarak bulunan toplam online sayısını öğrenebilirsiniz.
Serverinize anlık olarak giren kişi sayısını öğrenebilirsiniz.
Şuan programda çok az seçeneğin bulunduğunu hepinizden daha iyi biliyorum ama sabır erdemdir. Oyüzden her hafta update'leri takip ediniz.

Tarih : 23.03.2018
Saat : 19:45

Şuan programda çok az seçeneğin bulunduğunu hepinizden daha iyi biliyorum ama sabır erdemdir. Oyüzden her hafta update'leri takip ediniz.
Download Link :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
YENİLİKLER(Updates)
Not : Güncellemeler altta yer alacaktır. Lütfen programımızda olan yenilikleri bu bölümden takip ediniz.
Not 2 : Program hasar görmüş durumdadır. Oyüzden yeni program gelene kadar bunu kullanınız.
Not 3 : Turkhackteam logosu koydum çünkü zamanında THT'de bunu paylaşmamı istiyen çok kişi vardı kırmayıp paylaştım ama birde forumdan ban yedim
Biliyorsunuz ki o gün bugündür o günden bugüne bütün hizmetleri ve çalışmalarımı MMO Tutkunları ailesi adına yaptım.
Turkhackteam'da
Ne yaptıysam artık foruma girdiğimde ban sebebi olarak hatırladığım kadarı ile yazdığım bir yorumda bir arkadaş vatan için birşeyler yapmak istiyormuş ve demişki bişeyler yapmalıymışız sonra yorumunda birde şunu söylemiş artık şehit görmeye dayanamadığını ve savaşması gerektiğini söylemiş.
Bende onla dalga geçtim çünkü oturduğu yerden cips yiyip kola içen bir ergenin savaşmaktan söz etmesi midemi bulandırıyor açıkçası.
Daha savaşın dehşeti hakkında birşey bilmeyen veletin forumda bunu yazıpta gelip geçmesi sinirimi bozdu.
Ne yapacak ki ? kusura bakmasında spaydırmen olupta ülkeyimi kurtaracak ??
bende aynen böyle yazdım ve tam tamına 50 dakika sonra terörist damgası yedim.
Nasıl bir ülkedeyim yav hala anlayabilmiş değilim
Updates :
Şimdilik herhangi bir güncelleme yok!
İyi günler dilerim...
Not : Güncellemeler altta yer alacaktır. Lütfen programımızda olan yenilikleri bu bölümden takip ediniz.
Not 2 : Program hasar görmüş durumdadır. Oyüzden yeni program gelene kadar bunu kullanınız.
Not 3 : Turkhackteam logosu koydum çünkü zamanında THT'de bunu paylaşmamı istiyen çok kişi vardı kırmayıp paylaştım ama birde forumdan ban yedim

Biliyorsunuz ki o gün bugündür o günden bugüne bütün hizmetleri ve çalışmalarımı MMO Tutkunları ailesi adına yaptım.
Turkhackteam'da
Ne yaptıysam artık foruma girdiğimde ban sebebi olarak hatırladığım kadarı ile yazdığım bir yorumda bir arkadaş vatan için birşeyler yapmak istiyormuş ve demişki bişeyler yapmalıymışız sonra yorumunda birde şunu söylemiş artık şehit görmeye dayanamadığını ve savaşması gerektiğini söylemiş.
Bende onla dalga geçtim çünkü oturduğu yerden cips yiyip kola içen bir ergenin savaşmaktan söz etmesi midemi bulandırıyor açıkçası.
Daha savaşın dehşeti hakkında birşey bilmeyen veletin forumda bunu yazıpta gelip geçmesi sinirimi bozdu.
Ne yapacak ki ? kusura bakmasında spaydırmen olupta ülkeyimi kurtaracak ??
bende aynen böyle yazdım ve tam tamına 50 dakika sonra terörist damgası yedim.
Nasıl bir ülkedeyim yav hala anlayabilmiş değilim
Updates :
Şimdilik herhangi bir güncelleme yok!
İyi günler dilerim...
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: