Çözülemedi Game Src build sorunu ve beraberindeki gcc49 sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan atalay11
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 1
  • Gösterim Gösterim 614
Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

atalay11

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, kendimi geliştirmek ve ülkedeki süreçten dolayı hobi olarak server kurulum, dizayn gibi şeyler uğraşmak istiyorum. Sadece temel bilgilerim var fakat çabuk öğrenebiliyorum çok basit hatalar yaptığımı fark ederseniz mazur görün lütfen :) Sorunum şöyle adım adım anlatayım görsellerle:

Server kurulumum tamam, oyuna girdim vs chler sorun yok ama source yapmaya kalktığımda sorunlar karşılaşıyorum. "gmake clean" "gmake dep" komutlarından sonra "gmake -j20" komutundan sonra alttaki hatayı alıyorum.
1.webp

Birkaç kişiye sorunca bana "Gcc49" kurulu değil dediler. Hemen giriştim tabi kurulumuna ama illa yol izlerken bir hata çıkacak ya, edindiği "gcc-4.9-20130804.tar.bz2" doyasını "/usr/ports/distfiles" konumuna attım ardından puttyden bağlandıktan sonra "cd /usr/ports/lang/gcc49/ && make install clean" komutunu yazdım fakat bu sefer aşşğıdaki görselki hata belirdi;
3.webp

Burda da anladığım kadarıyla sorun şu, indirme yapacağı sitelere erişemiyor ben geçen sitere girip manul olarak inidirip istediği -targz-yi istediği "konuma" eklediğimde yükleme bi tık ilerliyor ama sonra hemen başka bi targznin eksik olduğunu belirtip benzer hata kodu veriyor.
Bu deneme yanılmamla sanırım virtualbox internete bağlı değil ve bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçekten mazur görün yeniyim ama hevesliyim :)
Şimdiden teşekkürler...​

Aynı gün içinde bunla ilgili açılan bir konu daha var.
İsterseniz buradan devam ediniz. Yardım - Gcc 4.9

Freebsd güncel versiyonlarda bu paketi kaldırdığı için kurulamıyor.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri