Yardım Game Core

• Konuyu açan Konuyu açan DarkNight
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 77
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

DarkNight

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
gcore.webp

syslog:
Genişlet Daralt Kopyala
Nov  4 18:00:02 :: SECTREE DIFFER: [COMA] 90x14 was 90x15
Nov  4 18:00:04 :: SECTREE DIFFER: [COMA] 89x14 was 90x14
Nov  4 18:00:05 :: reallocating buffer to 4, current 0

syserr:
Genişlet Daralt Kopyala
SYSERR: Nov  4 16:44:16 :: pid_init:
Start of pid: 1837

SYSERR: Nov  4 16:44:24 :: Process: in InputDB: UNKNOWN HEADER: 211, LAST HEADER: 43(1516858), REMAIN BYTES: 5501, DESC: 14
SYSERR: Nov  4 17:42:58 :: Process: in InputDB: UNKNOWN HEADER: 211, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 2922, DESC: 14

lwt hasar sıralama sistemi v1 ekledikten sonra gelen core

Lwt nin l kelimesini içeren sistemi eklemem hocam şahsen, ekli bir files varsa bazen insanlar fixliyor lwt sistemlerini oradan bakabilirsiniz belki

niye lwt nin sistemleri cacık mı oluyor knk
Sistemleri iyi niyetli ama "sorunsuz" kısmı şaibeli, geçmişte ben de kendisinden satın almıştım enderlik sistemi diye bir sistem o günden beri temkinliyim, offshopa koyulup item alındığında enderliği değişmesi, yere atıp aldığında, depoya koyduğunda ticarerle takas ettiğinde, artı bastığında değişiyordu enderliği, sonradan bir kısmını halletmişti, şimdi satmıyor sanırım sistemi.

cacık demek haksızlık olur ama en başta "sorunsuzluk" meselesinde ciddi sıkıntı var, kullanacakların testlerini iyi yapmaları gerekiyor, bir de warezdekilerden ziyade kendisinden alırlarsa en azından yardımcı oluyor sorunları çözüyor.

Sistemleri iyi niyetli ama "sorunsuz" kısmı şaibeli, geçmişte ben de kendisinden satın almıştım enderlik sistemi diye bir sistem o günden beri temkinliyim, offshopa koyulup item alındığında enderliği değişmesi, yere atıp aldığında, depoya koyduğunda ticarerle takas ettiğinde, artı bastığında değişiyordu enderliği, sonradan bir kısmını halletmişti, şimdi satmıyor sanırım sistemi.

cacık demek haksızlık olur ama en başta "sorunsuzluk" meselesinde ciddi sıkıntı var, kullanacakların testlerini iyi yapmaları gerekiyor, bir de warezdekilerden ziyade kendisinden alırlarsa en azından yardımcı oluyor sorunları çözüyor.
anladım knk düzenledim mesajı sağolasınn

Geri