- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba free bsd'ye mysql kurarken şu adıma geldiğimde "make -DBATCH install clean"yazınca şekildeki hatayı alıyorum yardım lütfen :
Evet yaptım neyin 5.6 sürümü mysql'un mu anlamadım daha yeniyim de bu işteportsnap fetch update yaptınız mı? Yaptıysanız 5.6 sürümünü kurmayı dener misiniz.
Freebsd'yi filan baştan mı kuracaksınız? Bu arada sürüm kaçBirde başka bir yerden mysqlkurma.sh dosyası ile otmatik denedim olmadı ve sanırım her şey daha çok karıştı nasıl her şeyi sıfırlayıp baştan başlarım?
Evet mysql 5.6Evet yaptım neyin 5.6 sürümü mysql'un mu anlamadım daha yeniyim de bu işte
Bu arada sanırım update yapmamışım portsnap fetch extract yapmışım hangi adımda yapmam gerekiyorEvet yaptım neyin 5.6 sürümü mysql'un mu anlamadım daha yeniyim de bu işte
portsnap fetch update sonrası extract.Bu arada sanırım update yapmamışım portsnap fetch extract yapmışım hangi adımda yapmam gerekiyor
Zaten sizi youtube de görüp başladımportsnap fetch update sonrası extract.
Bu tür işler için eğitim serisi çekiyordum.
Metin2 Geliştiricilik Eğitimi
istersen videoları izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. Hem daha yeni olduğunuzu söylediniz en azından bir kaç şey öğrenebilirsiniz.
Adımları tek tek takip ederek uygulayın. İsterseniz daha güncel bir sürüm olan Freebsd 10.3'ü de kullanabilirsiniz.Zaten sizi youtube de görüp başladımVideodaki aynı adımları uyguladım ve bu hata geldi şimdi deneyeceğim.
Hatayı çözemedim update yaptım ama yine aynı.Acaba teamwiverden bakabilmeniz mümkün mü?Ve freebsd son sürümü kullansam videolardaki şeyleri uyguladığımda problem olur mu?Müsaitseniz bakabilirseniz çok iyi olurAdımları tek tek takip ederek uygulayın. İsterseniz daha güncel bir sürüm olan Freebsd 10.3'ü de kullanabilirsiniz.
Ne yazık ki şuan gelemem.Hatayı çözemedim update yaptım ama yine aynı.Acaba teamwiverden bakabilmeniz mümkün mü?Ve freebsd son sürümü kullansam videolardaki şeyleri uyguladığımda problem olur mu?Müsaitseniz bakabilirseniz çok iyi olur
Teşekkürler bende baktım 10 sürümünü kurmaya çalışacağım iyi akşamlar,iyi formlarNe yazık ki şuan gelemem.Sizin sorununuzu internette araştırdım biraz. Portsnap güncelleyin diyorlar. Kurarken yanlış bir şey yaptınız mı? Freebsd kurulumları aynıdır zaten. 10.3 kurabilirsiniz videoları izleyerek.
Kolay gelsin.Teşekkürler bende baktım 10 sürümünü kurmaya çalışacağım iyi akşamlar,iyi formlar![]()